Afbeelding

Bijzondere acts komen naar Poppodium Iduna

DRACHTEN - Physical Graffiti komt op zaterdag 17 februari naar Drachten voor een ultiem eerbetoon aan de Engelse rockband Led Zeppelin in Poppodium Iduna en op zondag 18 februari staat de charismatische singer-songwriter Gregory Page garant voor een adembenemende middag vol muziek, verhalen en poëzie, die je meesleurt naar de jaren twintig en dertig.

De internationaal samengestelde groep Physical Graffiti komt op zaterdag 17 februari naar Drachten voor een ultiem eerbetoon aan de Engelse rockband Led Zeppelin in Poppoadium Iduna. Het concert begint om 20:30 uur en er zijn nog tickets verkrijgbaar.

Physical Graffiti

Physical Graffiti brengt met ongeëvenaarde precisie de tijdloze hits van Led Zeppelin tot leven, waaronder "Stairway To Heaven", "Rock 'n Roll", "Since I've Been Loving You", "Whole Lotta Love", "Dazed and Confused", "Immigrant Song" en "Black Dog." De show duurt maar liefst twee uur en wordt versterkt met een dikke lichtshow en visuals. Wat het nog eens extra spectaculair maakt is dat ze met nummers zoals No Quarter," "Moby Dick," "Nobody's Fault But Mine," "Gallows Pole," en "Kashmir" op de setlist, ook de diepte induiken. Daniel Verberk benadert Jimmy Page's gitaargeluid met verbazingwekkende nauwkeurigheid, terwijl Dave Harrold op bas, Jan Gabriel op drums, Andrew Elt als frontman en Remco van Zandvoort op toetsen de essentie van Led Zeppelin vastleggen. Met meer dan 20 jaar ervaring en honderden shows in heel Europa, waaronder Moskou, blijft Physical Graffiti het erfgoed van Led Zeppelin met overtuiging en passie eren.

An afternoon with Gregory Page

De charismatische singer-songwriter Gregory Page komt op zondag 18 februari naar Iduna voor "An afternoon with Gregory Page". Een adembenemende middag vol muziek, verhalen en poëzie, die je meesleurt naar de jaren twintig en dertig. Het optreden begint om 15:30 en er zijn nog (zit)plekken beschikbaar.

Muziek en cabaret

De grote liefde van Gregory Page voor crooners uit de roaring twenties, oude grammofoons en gedeukte hoeden blijkt in ons land enorm aan te slaan. De concerten van de singer- songwriter, gitarist, dichter en entertainer zijn een kruising tussen muziek en cabaret, met veel prachtige songs, korte verhalen en humoristische poëzie. Zijn dromerige luisterliedjes grijpen terug op de jazz en folklore uit de jaren twintig en dertig. Hij neemt je vanavond mee naar een andere wereld, een universum waar het helemaal niet raar is om een duet te doen met een denkbeeldige zangeres of een hartverscheurende ballade af te wisselen met een ode aan het Circus.

 

Afbeelding