Afbeelding
Foto: J. Meijer

VPV Friesland organiseert op 17 februari Algemene Postzegelbeurs

Zakelijk

LEEUWARDEN - Ben jij een fervent postzegelverzamelaar of zou je er graag meer over willen weten? Neem op zaterdag 17 februari dan vooral een kijkje bij de Algemene Postzegelbeurs in de Kurioskerk te Leeuwarden. Van 10:00 uur ‘s ochtends tot 16:00 uur ‘s middags zullen de deuren aan de Julianalaan 38 geopend zijn voor het publiek. De organisatie van de beurs is in handen van de Vereniging van Postzegelverzamelaars (VPV) Friesland. De vereniging is erg enthousiast om de beurs ‘levend’ te houden. Niko Hazelhoff van VPV Friesland legt uit hoe dat zit. 

“Het wegvallen van de Noordelijke Beurs te Roden kwam voor de postzegelverzamelaars in de 3 Noordelijke provincies hard aan”, begint Niko zijn verhaal. “We vroegen ons af: waar moeten we nu heen? Als bestuur van VPV Friesland vonden we dit natuurlijk ook jammer en daarom hebben we besloten om de organisatie van deze beurs op ons te nemen.”

Algemene Beurs in Leeuwarden

Dat resulteert in een gloednieuwe beurs in de Kurioskerk in Leeuwarden. Een prachtige locatie met volop ruimte. Daarnaast is er volop te zien op de beurs. “Het is ons gelukt om er een algemene beurs van te maken voor zowel postzegels, brieven, kaarten, stempeltjes en munten”, vertelt Niko enthousiast. “Kijk vooral even welke handelaren er zijn, zodat je een indruk hebt wat er allemaal te vinden is. Dat kan heel eenvoudig via onze website: www.vpvf.nl.”


Kom je langs? 

De vereniging van Postzegelverzamelaars Friesland hoopt op veel bezoekers 17 februari. Er is gratis parkeergelegenheid en er is catering aanwezig. “Kom dus gezellig langs en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van alles wat de beurs te bieden heeft!” De beurs is geopend van 10:00 uur t/m 16:00 uur. De entree bedraagt 3,- euro. 

Kijk voor meer informatie op: www.vpvf.nl of neem telefonisch contact op met Niko, via: 06 - 51 88 32 80. 

De gratis taxatie door Heritage Auctions Europe uit IJselstein.

Algemene Postzegelbeurs
Julianalaan 38
8932AA Leeuwarden
Tel: 06 - 51 88 32 80
www.vpvf.nl