Afbeelding

Voor een allround caravan ga je naar Van der Veen Caravans in Wolvega

Zakelijk

WOLVEGA - Wij bestaan sinds 1969 en zijn begonnen met het caravan merk Eifelland, In 1977 kwam het caravan merk Adria daarbij en in 1979 is ook het Nederlandse caravan merk Kip in het programma opgenomen. Het kwalitatief en bekende merk Knaus is in 2008 opgenomen in het programma. Sinds het seizoen 2020 is Van der Veen Caravans ook officieel Weinsberg dealer en kunt u de nieuwe modellen bestellen. Ook vindt u in onze showroom de nieuwe TakeOff”made in Holland. Door de jaren heen is Van der Veen Caravans uit gegroeid tot een allround caravan bedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud en schadeherstel.

Wij adviseren u graag  in onze showroom en kampeershop  over de caravan merken Adria, Knaus en Weinsberg caravan. Onze voortent en luifel collectie bestaat uit; Dorema, Unico, Isabella, Walker, Thule en Fiamma. Ook kunt u terecht voor alle benodigde kampeerartikelen zoals stoelen, tafels, bbq enz.
Naast verkoop doen wij ook actief aan bemiddeling en inkoop van uw caravan.

Onze serviceafdeling is gecertificeerd door de Bovag en Focwa en officieel schadeherstelbedrijf voor alle verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat wij gecertificeerd zijn om keuringen en schadeherstel uit te voeren aan uw caravan. Naast onderhoud monteren wij o.a. Movers, luifels en fietsenrekken.  Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Sinds 1998 zijn wij gevestigd op onze huidige locatie aan de Barte 2 in Wolvega op de grens van de provincie Friesland, hierdoor kunnen wij onze diensten aanbieden voor de provincies Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Maar mede dankzij het internet maken vele consumenten over heel Nederland en daar buiten gebruik van onze diensten en aanbod. 

Vele consumenten hebben de weg naar ons bedrijf weten te vinden.

www.vanderveencaravans.nl

Wij zijn pas tevreden, als u dat bent