Afbeelding
Foto:

Heaven Open Air

HEERENVEEN - Op woensdag 17 mei en donderdag 18 mei 2023 is het weer tijd voor Heaven Open Air! Één grote speeltuin waar je betoverd wordt door een spectaculaire line-up, knotsgekke randprogrammering, en de lekkerste foodtrucks. Een dag vol met geluksmomentjes met je beste vrienden, kom de longen uit je lijf zingen en dansen alsof nobody’s watching. 

Heaven Open Air vindt plaats op woensdag 17 mei (18:00 - 01:00) en donderdag 18 mei (14:00 - 00:00) op het P6 parkeerterrein van het Abe Lenstra Stadion. Heaven Open Air is 18+. Neem je ID mee!

Op woensdagavond 17 mei is het 'Back To The 90s en 00s, met onder andere muziek Cascada, DJ Paul Elstak, 2 Unilimited en uiteraard The 90s Are Back DJ Team. Op Donderdag is er vermaak op maar liefst vier verschillende podia. Op Mengelmoes is plaats voor hits en guilty pleasures. Ronnie Flex zul je bijvoorbeeld op Mengelmoes vinden, de bekende rapper en producer die je zeker weten kent van bekende hits als 'Zeg dat niet' en 'Drank & Drugs' met Lil' Kleine. Bij Mengelmoes luister je ook live naar onder andere Frenna, Claude (bekend van Ladada (Mon dernier mot)) en Sjaak en hoor je verder muziek van Freddy Moreira, All Tha Fok en meer. 

Op het podium D-Attack Takeover vind je de hardere muziekstijlen van onder andere Sickmode, Outsiders, Afstershock, Odium en D-Attack. Ben je fan van R&B en hiphop, ook dan kan je je hart ophalen bij Heaven Open Air. Op het podium Bruut! luister je onder ander live naar de Nederlandse rapper en producer Idaly en hoor je ook Shann, Jurab, Kwambo, Santana en nog veel meer topartiesten. Het laatste, maar zeker niet het minste, podium heet Planeren. Hou je van House en Techno, dan is dit zeker de plek waar je moet wezen. Hier luister je onder andere naar Benny Rodrigues, Mathijs Sit, Gerrit de Boer en Pete Emric!

Cashless

Vanaf dit jaar is Heaven Open Air zo goed als cashless. Drankjes haal je niet meer met munten maar gewoon met je pinpas of telefoon. Hierdoor bespaart de organisatie een behoorlijke hoeveelheid kilo’s aan plastic en heb je als bezoeker niet meer het risico om de dag erna wakker te worden met munten in je broekzak. Een win-win situatie!