De vernieuwde winkel van Van Dal mannenmode in Heerenveen
De vernieuwde winkel van Van Dal mannenmode in Heerenveen Foto: Van Dal mannenmode

Twee vestigingen Van Dal in Friesland

HEERENVEEN - Wist je het al? Van Dal mannenmode heeft twee winkels in Friesland, waarvan een in Heerenveen en een in Drachten! Daar maak je kennis met ons uitgebreide aanbod van modieuze vrijetijdskleding. Zo hebben we altijd bovenkleding, broeken, schoenen en accessoires die bij je stemming passen. De collectie wordt onder meer gepresenteerd door onze ambassadeur Rintje Ritsma, die al vijf jaar trots onze kleding draagt.

Van Dal Heerenveen

De allereerste Van Dal winkel in Friesland. Na jarenlange verkoop heeft Overdiep Mode in 2022 besloten om het stokje aan ons door te geven. Voormalig eigenaar Bernard is dan ook filiaalleider van Van Dal Heerenveen aan de Dracht 87. Kom van maandag t/m zaterdag langs in het prachtige pand van 300 m² en proef de vriendelijke sfeer terwijl je de nieuwe collectie ontdekt.

Van Dal Drachten

Drachten krijgt in 2022 de tweede Van Dal winkel in Friesland. In het stoere pand van ruim 215 m² aan de Noorderbuurt 12 zal het qua sfeer nooit ontbreken. Betonnen details, een nette visgraatvloer en industriële elementen dragen bij aan een eigentijdse sfeer, waar filiaalleider Jeroen en zijn collega’s je hartelijk ontvangen. De winkel is van maandag t/m zaterdag open en heeft alles in huis om je goedgek(l)eurd voor de dag te laten komen.

Gezellig en altijd eerlijk

Met ruim 70 jaar ervaring in de mannenmode en meer dan 30 winkels verspreid over heel Nederland is Van Dal mannenmode een begrip in de herenmode. Dat blijkt: we hebben al driemaal op rij de prijs voor Beste Winkelketen van Nederland gewonnen! Kom daarom zeker zelf de gezellige en altijd eerlijke sfeer proeven in onze winkel. Wist je dat geregistreerde klanten automatisch lid zijn van onze SpaarClub? In dit handige programma spaar je met iedere uitgegeven euro een punt waarmee je verrassende cadeaus kunt bemachtigen. Extra handig: je krijgt ook 10% korting op iedere aankoop, bent op de hoogte van speciale acties en ontvangt onze nieuwe folder in je (digitale) brievenbus.

In al onze winkels kun je rustig winkelen om onze zomercollectie te ontdekken. Scoor je nieuwe favorieten van topmerken als Bartlett, Marvelis, Casa Moda, Lerros en Berkelmans in een brede maatboog van M t/m 4XL. De koffie of thee wordt vers voor je gezet en grote koffietafels geven je de ruimte om even te ontspannen. Natuurlijk zijn er ook toiletten aanwezig.Kom je snel eens kijken? De nieuwe zomercollectie hangt voor je klaar!