Kiddee (18) uit Thailand zoekt met spoed een nieuw gastgezin.
Kiddee (18) uit Thailand zoekt met spoed een nieuw gastgezin. Foto: Travel Active

"Kiddee is een echte dierenvriend"

HEERENVEEN - Kiddee is in januari zijn high school avontuur in Nederland gestart. Hij werd tijdelijk opgevangen door een liefdevol en gastvrij gezin, maar zijn huidige gastgezin kan de vriendelijke jongen geen plaats meer bieden. Travel Active zoekt momenteel een nieuw gastgezin voor hem, zodat hij zijn avontuur in Nederland kan voortzetten en niet vervroegd naar Thailand hoeft. Bij welk gastgezin mag de diervriendelijke Kiddee tot de herfstvakantie 2023 komen wonen?

Je bent net lekker als high school student gestart. Je hebt vrienden gemaakt en hebt een geweldig gastgezin. Door omstandigheden kan je huidige gastgezin jou, tot hun grote spijt, niet meer opvangen. En nu zoek je met spoed een gastgezin waarin je mag blijven. Dat is het verhaal van de Thaise Kiddee. 

Kiddee is een echte dierenvriend en is opzoek naar een gezellig Nederlands thuis. Hij is het liefst buiten in de natuur waar hij zich vrij voelt. Verder luistert hij graag naar muziek, voornamelijk pop-rock en indie-rock. In Nederland zou Kiddee graag meer willen leren van de Nederlandse cultuur en wil met jullie de Thaise cultuur delen. Welk gastgezin wil deze vriendelijke jongen kennis laten maken met Nederland?

Iedereen die Kiddee kent, is weg van hem en het is daarom ook niet te begrijpen waarom hij nog geen permanent gastgezin heeft. Het is ook nog maar voor acht maanden.

Gastgezin

Gastgezinnen zijn er in alle soorten en maten, in onze ogen kunnen alle samenstellingen van gastgezinnen een warm thuis bieden aan de studenten. Jong of wat ouder, alleenstaand of een gezin met kinderen? Zolang je maar enthousiast bent en open staat voor een interculturele ervaring. Gedurende de uitwisseling wordt het gastgezin en de student begeleid door één van onze Local Coordinators. Verder organiseert Travel Active events voor studenten en gastgezinnen. Als gastgezin zorg je alleen voor kost en inwoning voor de student. Alle overige kosten zijn voor rekening van Travel Active of voor de student zelf. 

Meer informatie?

Willen jullie Kiddee een warm thuis bieden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team via het telefoonnummer: 085 - 2224810 of mail: highschoolholland@travelactive.org