Afbeelding
Foto:

Open Dag Naaktrecreatie NFN

MAKKINGA - Ga jij ook wel eens naar een naturistenstrand of lig je lekker bloot in je tuin? En ben je daarom eigenlijk wel benieuwd hoe het eraan toegaat op een naturistencamping en bij een naturistenvereniging?

Tijdens de Landelijke Open Dag zetten bij NFN aangesloten naturistenverenigingen en andere locaties hun deuren open. Jaarlijks initieert NFN Open & Bloot deze open dag om onder andere geïnteresseerden en omwonenden de mogelijkheid te geven om meer te weten te komen over blootlocaties!

Naturistenvereniging Lotus / Naturistencamping Kuinderloo in Makkinga in het zuidoosten van Fryslan ontvangt op 11 juni tussen 11.00 en 16.00 uur belangstellenden op haar terrein.

Over Naturistenvereniging Lotus

Naturistenvereniging Lotus is trotse bezitter van een eigen terrein: Kuinderloo. Kuinderloo vind je vlakbij Makkinga. Dit natuurlijke terrein van ruim zeven hectare bestaat grotendeels uit loofbos. Hier zijn 80 vaste staanplaatsen gerealiseerd. Kuinderloo heeft daarnaast 15 mooie kampeerplaatsen voor gasten en is ook zeer geschikt voor dagrecreatie. De vereniging is trots en zuinig op het terrein. Ze zorgen er daarom voor dat het de aard van een natuurlijk bosterrein behoudt. Iedereen met een geldige NFN-kaart is welkom. Op Kuinderloo zijn huisdieren toegestaan.

Over NFN

NFN Open & Bloot is een ledenorganisatie en zet zich al sinds 1961 in voor naaktrecreatie in Nederland. NFN is dé belangenbehartiger van naakt recreërend Nederland en werkt aan de maatschappelijke acceptatie van bloot in het algemeen en van naaktrecreatie in het bijzonder. NFN deelt kennis en informatie met naaktrecreanten, geïnteresseerden, overheden, recreatieschappen en de pers. NFN treedt op als belangenbehartiger voor naaktrecreanten, strijdt voor meer maatschappelijke acceptatie over naaktrecreatie vergroten en deelt kennis en informatie. 

Meer informatie: www.lotus.frl en www.nfn.nl.