Afbeelding
Foto:

Knopers Wandeltocht

NOORDWOLDE - Op zaterdag 10 juni organiseert WSV de Blaren de Knopers Wandeltocht; een prachtige wandeltocht door de natuur in de omgeving van Noordwolde. Je kan kiezen voor afstanden van 5, 15 of zelfs 25 kilometer. De tocht begint en eindigt op het Renbaanterrein van Noordwolde. 

In het weekend van 10 juni komen alle Knopers bij elkaar om feest te vieren. Kinderen vieren dit feest op vrijdag met activiteiten en op zaterdag is er een wandeltocht in de prachtige omgeving van Noordwolde. We wandelen over het Westersche en Oostersche veld, delen van Landgoed De Eese, het Sterrenbos en Boschoord. In het Vlechtmuseum ziet u prachtige producten van onze vlechters en knopers. De wandeltocht staat ook open voor Nordic Walkers.  

25 km - start 8.30 - 9.30 uur
15 km - start 9.30 - 11.00 uur
5 km - start 9.30 - 11.00 uur (met puzzelvariant)

Start | Finish: Renbaanterrein Noordwolde, Hoofdstraat Oost 74, Noordwolde

Over WSV de Blaren

De Blaren wil een vereniging te zijn voor iedereen. Ze willen meer mensen, van jong tot oud, valide of mensen met (lichte) beperking en/of rolstoelers aan het ‘wandelen’ krijgen, met of zonder Nordic Walking poles. Nordic Walking is, zeker voor de groep die moeilijk wandelt een logisch aanbod. Daarom organiseren ze regelmatig Clinics van enkele lessen om de techniek onder de knie te krijgen. Daarnaast organiseren ze voor jong en oud training op de donderdagavond met bootcamp elementen op ieders niveau. Dit jaar doen ze ook mee met de Nationale DiabetesChallenge.

De Blaren is voor mensen die net beginnen met wandelen en een korte afstand (kunnen) wandelen, maar ook mensen die zich voorbereiden op een lange afstand. Op vrijdag is er een loopgroep. Om hieraan deel te kunnen nemen is een lidmaatschap vereist. Je bent al lid voor €10,- per jaar en als je daarnaast meedraait in de organisatie van de vereniging is het helemaal goed. Je kan dan ook gratis deelnemen aan de wandeltochten.

Meer informatie: www.wsvdeblaren.nl