Afbeelding
Foto: Wouter de Leeuw

Maak kennis met de gloednieuwe ZorgThuis appartementen!

Zakelijk

DRACHTEN - Soms is er in het verpleeghuis van uw keuze niet meteen een kamer beschikbaar omdat veel verpleeghuizen helaas wachtlijsten hebben. 

Heeft Ú een indicatie voor een opname in het verpleeghuis maar staat u op de wachtlijst? Weet u dat u dan recht heeft op overbruggingszorg? U heeft dan namelijk al wel recht op deze zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U krijgt deze zorg dan bijvoorbeeld thuis, of tijdelijk in een andere zorginstelling. Dit heet overbruggingszorg.


Foto: Wouter de Leeuw

Het belangrijkste bij overbruggingszorg is dat het passende zorg is in een veilige woonomgeving waar u zich thuis voelt. Met liefdevolle aandacht voor u als mens en precies afgestemd op uw persoonlijk wensen en behoeften zodat de wachtperiode voor u zo veilig, comfortabel en rustig mogelijk verloopt.  


Foto: Wouter de Leeuw

Heeft u binnenkort overbruggingszorg nodig? Dan bent u van harte welkom bij ZorgThuis Drachten (Servotel). Onze locatiemanager Freerkje Bosma ontvangt u graag met een kopje koffie voor al uw vragen en een rondleiding. Voor het maken van een afspraak kunt u haar mailen via: Freerkje.Bosma@dezorgvantoen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding