Afbeelding
Foto:

Lekker en Kunstig

Evenement met diverse bijzondere creatieve en kunstige deelnemers, heerlijke streekproducten en foodtrucks. De gehele dag is er apart straattheater en live muziek.

is op zaterdag 27 mei vanaf 10.00 uur in Appelscha.

Nijerberkoopse Zomerfair

Het belooft weer een bijzondere ZomerFair te worden. Met bijzondere producten zoals speelgoed en hondenpuzzels voor de hond, een fietsenmaker, zelfgemaakte tassen, leuke poppenkleding, huidverzorgings producten. Ook dit jaar zijn Boeren in het Bos weer van de partij. Zij geven een rondleiding op de boerderij, het is verstandig om stevige schoenen aan te trekken. De ZomerFair is geschikt voor het hele gezin en neem gerust uw hond mee! De markt wordt door vrijwilligers van PB Nijeberkoop georganiseerd. De opbrengst van het standgeld komt ten goede aan Plaatselijk Belang Nijeberkoop 

De Nijerberkoopse Zomerfair is op zaterdag 3 juni vanaf 10.00 uur in Nijerberkoop.

Knopers Wandeltocht

Wandeltocht in het kader van het Knopersfeest. In vroegere tijd legden mensen lopend de route af, naar de gebieden waar ze wilgentenen verzamelden of waar ze de gevlochten producten aan de man of vrouw brachten. 

Deze wandeltocht is op zaterdag 10 juni. Opgeven kost zes euro en kan bij www.wsvdeblaren.nl.

Noordwoldiger Accordeon Orkest

Op zondagmiddag 11 juni 2023 viert het Noordwoldiger Accordeon Orkest hun 30 jarig jubileum met een optreden in 't Buurthuus. Zoals jullie van hen gewend zijn doen ze dit met een gevarieerd programma van herkenbare muziek en zang. In deze 30 jaar is er wel het één en ander veranderd maar ze zijn nog steeds enthousiast bezig met samen muziek maken. Na een periode van “verplicht” thuis blijven vanwege de Corona, gaan ze ook weer optredens verzorgen in verpleeg- en verzorgingshuizen. Het Noordwoldiger Accordeon Orkest nodigt u van harte uit om zondagmiddag 11 juni samen met hen er een mooi 30 jarig jubileum feestje van te maken.

Het jubileum wordt op 11 juni vanaf 14.00 uur gevierd in 't Buurthuus in Noordwolde.