Afbeelding

Natuurlijke en Biologische Schoonheidsbehandelingen

Bedrijf in beeld

Naast Medische pedicure en Compressietherapie kun u nu ook terecht voor Natuurlijke en Biologische Schoonheidsbehandelingen.

Tilly van Dijk is de enthousiaste eigenaresse van Praktijk De Linde, zij is al jarenlang actief als medische pedicure en compressietherapeut. Door passie voor de huid is zij nu ook gespecialiseerd in natuurlijke, biologische en huidverbeterende schoonheidsbehandelingen.

Met veel liefde zet zij zich in om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken. De behandelingen zijn gericht om uw huid in topconditie te brengen en te houden. Er wordt gewerkt met natuurzuivere, biologische en dierproefvrije producten: geen toevoegingen in de producten, maar puur natuurlijke ingrediënten die doen wat zij beloven, ze verzorgen, voeden en beschermen. Ze laten u en uw huid stralen!

Ook maakt Tilly gebruik van een kruidenpeeling. Deze kruidenpeeling is een mix van kruiden, zeewier, zeespons en algen. Deze kruiden zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Praktijk De Linde wil de uitbreiding vieren met een……

Kennismakingsactie: De Kruidenpeeling: van deze behandeling mag elke nieuwe klant eenmalig gebruik maken met een korting van 20 euro, waardoor de behandeling geen 85 maar 65 euro is. Geldig tot en met 28 juni 2023*

*drukfouten onder voorbehoud

Wij begroeten u graag in de praktijk!

Praktijk De Linde, Noordwolderweg 43 te Vinkega, telefoonnummer: 0561 - 43 14 42


Afbeelding