Afbeelding

Zevende editie ‘The ride for you’ zaterdag 27 mei van start

Evenement

FRIESLAND - Met ondersteuning van de Rotaryclub Bergum organiseert de stichting Femke foundation dit jaar wederom een tourrit met dikke sportwagens waarin jongeren van 9 tot 22 jaar met een onbekende(re) ziekte/aandoening een dag heerlijk kunnen genieten.

Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, Lotus, Porsche, en andere exoten zijn zaterdag 27 mei vanaf 8.30 uur te bewonderen bij Paviljoen Nijstad in Hoogeveen. Om 10.00 uur zal worden gestart.

Route

Ze rijden eerst een route door het Drents Friese Wold om halverwege de dag neer te strijken voor een heerlijk buffet. De finish is ’s middags om ongeveer 16.45 uur in Leeuwarden op het Wilhelminaplein. Naast ‘The ride for you’ vervuld de stichting ook individuele wensen.

Over Femke Foundation 

Slechts een paar ziektes krijgen in Nederland volle aandacht, terwijl er ongeveer 6000 verschillende, vaak zeldzame en onbekende ziektes zijn waar soms geen patiëntenvereniging voor is, soms zelfs geen effectieve medicijnen en behandelplannen. De Femke foundation zorgt er met hun professionele wensteam voor dat kinderen en jongeren onder de 22 jaar met een onbekende en misschien zelfs onzichtbare ziekte ook een keer in de spotlights gezet worden. Hun professionele wensteam regelt alles wat nodig is om de wens op de beste manier te vervullen zodat het een onvergetelijk moment wordt en net dat extra beetje positiviteit geeft. 

Aanmelden

Aanmelden is nog mogelijk, bij twijfel... doen! Het is een dag om nooit meer te vergeten. Voor meer informatie: www.femkefoundation.nl. Of kijk op de Facebookpagina van de Femke foundation. Deelname is gratis.

‘Het is een dag om nooit meer te vergeten’

Onbekende ziektes hebben óók recht op aandacht!