Afbeelding
Foto: W DE VRIES

Schaf NU je eigen multifunctionele MW-BOX aan op industrieterrein De Zwette

LEEUWARDEN - Recentelijk is er een multifunctioneel complex met 44 boxen opgeleverd op industrieterrein De Zwette 5 in Leeuwarden. De MW-BOX aan de Morseweg 11 is ideaal voor opslag en stalling, maar ook geschikt als bedrijfs- werk en hobbyruimte. Daarmee is de MW-BOX perfect voor (startende) ondernemers, MKB’ers als particulieren en doe-het-zelvers. Mede-eigenaar van MW-BOX B.V., Winand van der Meulen, legt uit waarom de boxen in een behoefte voorzien. 

De MW-BOX is een multifunctionele box van ongeveer 27 vierkante meter groot. Het idee voor de boxen is volgens Winand ontstaan vanuit de behoefte van de markt zelf. "Wij zien dat o.a. bij de bouw van de nieuwe wijk Middelsee in Leeuwarden. We kregen van verschillende mensen signalen dat er behoefte was aan opslagruimte", licht hij toe. "Er zijn bijvoorbeeld huizen waarbij geen garage aanwezig is. De MW-BOX kan dan een ideale oplossing vormen om (bouw)opslag te stallen, maar ook voor een trailer, caravan, bouwbus of camper bijvoorbeeld. We zien daarnaast ook veel hoveniers, tegelzetters, mensen met een webshop of dropshippers en ZZP’ers die een MW-BOX aanschaffen voor opslag en/of werkplek."

Ideale locatie aan de Haak

In oktober is begonnen met de bouw van het multifunctionele complex aan industrieterrein De Zwette. "Van tevoren hebben wij weloverwogen de juiste locatie gezocht en gevonden. We zijn uiteindelijk uitgekomen bij De Zwette 5, gezien de ideale ligging aan de Haak om Leeuwarden (N31). De bereikbaarheid is hier perfect voor zowel de zuid- als westkant van Leeuwarden, maar ook het centrum en de omheen gelegen dorpen. We merken ook dat de behoefte hier groot is."

De MW-BOX heb je voor 42.990.- euro

De MW-BOX is aan te schaffen voor 42.990,- euro VON. Een investering met extra's, gezien je op het complex de beschikking hebt tot de nodige voorzieningen. "Zo zijn er ook sanitaire voorzieningen aanwezig op het complex. Ideaal als je bijvoorbeeld je camper of caravan aan het wassen bent en even een glas water wilt drinken of je handen moet wassen. Ook wanneer je tijdens het klussen even naar de wc moet, is dat hier mogelijk."

"De boxen zijn veilig,
netjes en praktisch
ingericht."

Uitermate veilig 

Bovendien zijn de boxen uitermate veilig uitgerust. "Het gaat om beton uitgestorte boxen met bewapening, wat betekent dat ze geheel brandveilig zijn. Stel je voor dat er brand uitbreekt in een box en de boel brandt uit, dan slaat de brand niet over op een volgende box. Je hoeft dus niet bang te zijn als er in de box naast je door iemand gelast wordt bijvoorbeeld, het vormt geen risico. Daarnaast is het complex volledig uitgerust met camera's en een elektronische schuifpoort. Als je eigenaar van een box wordt, kun je via een app toegang krijgen tot het park. In de box zelf hangen uiteraard geen camera's, in verband met de privacy."

Netjes en praktisch ingericht

De boxen zijn verder voorzien van een elektrische overheaddeur, een dubbele wandcontactdoos en ledverlichting. Daarmee is de MW-BOX duurzaam en voldoet hij aan alle moderne eisen. "De boxen blijven ook netjes vanwege de veegvaste coating. Zo ontstaan er geen strepen op de grond en blijft alles mooi afgedekt. De boxen zijn veilig, netjes en praktisch ingericht."

Schaf nu je eigen MW-BOX aan!

Je kunt nu je eigen MW-BOX aanschaffen. "We hebben al ruim over de helft van de voorraad boxen verkocht en op dit moment worden ook nog een aantal verhuurd. Je kunt op de website: www.mw-box.nl meer informatie vinden over de huur of koop van de MW-Box."

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging. Er wordt ook een Open Dag georganiseerd om de MW-BOX te kunnen bekijken. Deze wordt georganiseerd op donderdag 15 juni van 16:30 uur tot 19:30 uur. Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen!

MW-BOX Leeuwarden
Industrieterrein De Zwette 5
Morseweg 11
8912 BG Leeuwarden
Tel: 06-81 32 83 40
E-mail: info@mw-box.nl

Afbeelding