Afbeelding
Foto: Unsplash.com

De leukste Vaderdagcadeaus op een rijtje

FRIESLAND - Op zondag 18 juni is het weer Vaderdag. Tijd om alle vaders even goed in het zonnetje te zetten! Maar wat is nu een leuk en geschikt cadeau om te geven voor Vaderdag? Denk vooral aan waar je vader echt van houdt, of aan iets wat jullie samen verbindt. Een persoonlijk cadeau wat bij je vader past is natuurlijk een ideale keuze. RondOm Vandaag zet een aantal leuke Vaderdagcadeaus voor je op een rijtje. 

1. (Speciaal)bier pakketje

Welke man houdt er nu niet van bier? Voor de echte bierliefhebber is een (speciaal)bier pakketje natuurlijk een superleuk cadeau om je vader te verrassen. Je kunt er voor kiezen om juist eens een andere smaak te pakken, maar ook voor zekerheid gaan, zodat je zeker weet dat je vader het bier lekker vindt. Je kunt ook naar een bierproeverij gaan samen met je vader om er een leuk uitje van te maken. 

"Een persoonlijk cadeau wat bij je vader past is natuurlijk een ideale keuze."

2. Geurtje of verzorgingspakketje

Een ander leuk cadeau voor je vader kan zijn een geurtje en/of verzorgingspakketje. Denk aan dat geurtje wat je vader altijd al wilde of regelmatig draagt, maar ook aan shampoo, gel of scheerschuim. Die laatste drie zijn zeker altijd nuttig en worden door een vader altijd wel gewaardeerd. Je kunt immers nooit genoeg shampoo, gel of scheerschuim in huis hebben. 

3. Een goed boek

Houdt je vader van lezen? Dan is een goed boek altijd een aanrader voor Vaderdag. Ga voor een boek die past bij de interesses van je vader, dat kan zijn sport, geschiedenis, natuur; eigenlijk alles! Ga daarom gauw eens naar de Bibliotheek of de boekenwinkel bij jou in de buurt, om te kijken of je een boek kunt vinden die bij jouw vader past. 

4. Sokken, boxers of schoenen

Weet je de schoenmaat die je vader heeft en weet je van welk (type) schoenen hij houdt? Dan kan je hem uiteraard verrassen met een paar mooie sneakers of lakschoenen. Ga na welke schoenen je vader nog kan gebruiken en speel daar op in. Een persoonlijk cadeau als schoenen kan bijna niet anders dan gewaardeerd worden. Je kunt er uiteraard ook altijd voor kiezen om sokken of boxershorts te geven, mocht je het niet meer weten. Ook deze kledingstukken zijn zeer nuttig en worden altijd gewaardeerd door je vader.

5. Gereedschap

Heb je een handige vader? Denk dan aan gereedschap die hij goed zou kunnen gebruiken of schenk hem een gloednieuwe gereedschapskist. Of het nu gaat om schroevendraaiers, hamers, boren, sleutelsetjes, waterpomptang, werkhandschoenen of andere handige gereedschapsonderdelen; gereedschap is voor een handige vader altijd een welkom cadeau. Je hebt voor beginnende klussers ook goedkope startersets.