Afbeelding
Foto: All Smoke BBQ

All Smoke BBQ organiseert op Hemelvaartsdag een demo

Zakelijk

LEEUWARDEN - Vorig jaar opende All Smoke BBQ, een winkel gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met barbecue, haar deuren. Inmiddels weten BBQ-enthousiastelingen uit heel Noord-Nederland (en daarbuiten) de Leeuwarder speciaalzaak All Smoke BBQ al te vinden. Klanten waarderen hun open en eerlijk advies, het complete aanbod en de aanstekelijke passie voor de barbecue van eigenaar Raimon van ‘t Hek. Regelmatig organiseert hij workshops, master classes en demo’s. Ook op Hemelvaartsdag (donderdag 18 mei) kun je bij de winkel aan de Zwettestraat 13 langskomen voor een gezellige demo. 

Bij All Smoke BBQ worden regelmatig demo’s gegeven, die vrij toegankelijk zijn voor geïnteresseerd publiek. Eigenaar Raimon van ‘t Hek denkt dat de kracht van de barbecue vooral ligt in het samen eten: “In de VS zeggen ze weleens ‘there is no I in BBQ’. Samen koken en eten is een belevenis. Je maakt samen nieuwe herinneringen, maar door de geuren, het geluid en de smaak komen er ook herinneringen terug. Het werkt verbindend.” Dat is dan ook wat Raimon het mooiste vindt aan barbecuën en waarom hij met enige regelmaat demo’s organiseert: “Mensen komen langs voor een kopje koffie, er wordt geproefd van het vlees en we wisselen tips uit.” Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, staat er vanaf 11.00 uur tot ongeveer 16.00 uur weer een demo gepland. Daarnaast is er een speciale Hemelvaartsactie! Bij elke LARGE Kamado krijg je 100,- extra shop te goed.Je bent van harte welkom!


All Smoke BBQ

All Smoke BBQ is vorig jaar opgericht door BBQ-enthousiasteling Raimon. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot één van de meest gespecialiseerde BBQ-zaken in het Noorden. Ze hebben een compleet aanbod aan barbecues, grills, smokers, open vuurschalen en accessoires. In de winkel vindt je alle premium merken, zoals Kamado Joe, Ofyr, The Bastard en sinds een aantal maanden ook Big Green Egg. De kamado, een keramische barbecue, wordt steeds populairder in Nederland. “Steeds meer mensen zien in dat barbecueën veel meer kan zijn dan alleen wat grillen. De mogelijkheden van een kamado-barbecue zijn bijna eindeloos. De barbecue wordt steeds vaker gezien als een verlengstuk voor de keuken en zodoende in alle seizoenen gebruikt.”

De mogelijkheden van een kamado-barbecue zijn bijna eindeloos

Raimon vindt het belangrijk om zijn klanten op weg te helpen. Bij aanschaf van een barbecue krijgen klanten gratis een workshop en de barbecues worden gemonteerd en dus klaar voor gebruik afgeleverd: “Ik ga graag met mijn klanten mee op hun culinaire avontuur.” Tijdens diverse workshops en master classes vertelt Raimon vol passie over zijn vak: “De workshops zijn naast leerzaam ook nog eens gezellig. Het komt regelmatig voor dat deelnemers nummers uitwisselen zodat ze daarna vaker samen kunnen barbecueën. Zo zie je maar weer; samen koken en eten is verbindend.”

Wil je meer weten over barbecueën, zoek je advies of wil je een nieuwe barbecue aanschaffen. Kom dan eens langs bij All Smoke Barbecue, Zwettestraat 13 in Leeuwarden, of ga naar www.allsmokebbq.nl.