Afbeelding
Foto: Andrea van Schaik

Niet voor afvallen alleen naar diëtist Carin Pranger

Al vanaf 2005 is Carin diëtist  en eigenaar van Diëtistenpraktijk Pranger met locaties in Wolvega, Appelscha en Oldeberkoop. Vele verzoeken om begeleiding zijn er al voorbij gekomen. Van overgewicht tot onbedoeld gewichtsverlies, van diabetes en hart- en vaatziekten tot oncologie, om maar een paar voorbeelden te noemen. Het gaat niet alleen om afvallen bij de diëtist!

Ook darmklachten of maagklachten kunnen de reden zijn om een afspraak te maken. Carin kijkt grondig naar alle facetten die er mee te maken kunnen hebben en haar ervaring helpt haar daar bij. Er kunnen geen garanties worden gegeven maar een goed onderzoek kan veel informatie opleveren en daar gaat Carin dan mee aan de slag. Wat is het fijn als in een aantal gesprekken mensen na jaren weer normale ontlasting hebben, geen buikpijn meer ervaren en “gewoon” er op uit durven gaan. 

“Veel mensen met buikklachten ontzeggen zichzelf dingen op sociaal gebied en zo wordt de wereld steeds kleiner en dat hoeft helemaal niet” aldus Carin. “Het geeft enorm veel voldoening als er een goed resultaat is bereikt en dan denk ik toch weer, was maar eerder gekomen”. Blijf niet rondlopen met vragen of gezondheidsproblemen waar gezondere en/of andere voeding en leefstijl veel goeds kan doen. 

Een leefstijl waarbij de nadruk mag liggen op puur, lokaal,onbewerkt, vaker plantaardig, rekening houdend met ieders wensen en budget, het advies is altijd individueel. Neem contact op met Dietistenpraktijk Pranger voor een deskundig en persoonlijk advies.  Ook online begeleiding behoort tot de mogelijkheden. Bel 06-23535922 of mail naar info@dietistenpraktijkpranger.nl. 

www.dietistenpraktijkpranger.nl