Afbeelding
Foto:

Jason Staal

Drentse singer-songwriter Jason Staal  doet vooral waar hij blij van wordt. Schrijven, spelen en dat allemaal samen met muzikale vrienden, die maar één ding willen. Mooie dingen maken. Het resultaat hiervan zijn liedjes, waarbij de teksten voorop staan en de muziek een dragende rol speelt. Vanaf jonge leeftijd altijd in het theater en achter een instrument te vinden. Na jaren in bands en theaterproducties te spelen, is hij in 2017 solo gegaan. Dit resulteerde in 3 studio-platen, live- album en een theatertoer. Jason Staal  doet vooral waar hij blij van wordt. Schrijven, spelen en dat allemaal samen met muzikale vrienden, die maar één ding willen. Mooie dingen maken. Het resultaat hiervan zijn liedjes, waarbij de teksten voorop staan en de muziek een dragende rol speelt. Vanaf jonge leeftijd altijd in het theater en achter een instrument te vinden. Na jaren in bands en theaterproducties te spelen, is hij in 2017 solo gegaan. Dit resulteerde in 3 studio-platen, live- album en een theatertoer.

Het optreden van Jason Staal is op zaterdag 18 maart 2023 in Het Vlechtmuseum.

Decision to leave

Op 3 maart draait Filmhuis Noordwolde de film Decision to Leave, een Zuid-Koreaanse sensuele dramafilm waarin detective Hae-joon de dood van een gevallen bergbeklimmer onderzoekt en de weduwe verdenkt. Hij begint haar te observeren en verliest de grens tussen professioneel en persoonlijk uit het oog. Het verhaal ontwikkelt zich tot een bizar liefdesdrama.

De film is op 3 maart te zien in het Filmhuis van Noordwolde.

Help opa en oma de vakantie door in het Vlechtmuseum

Donderdagmiddag 2 maart gaan wij van 13.30-16.00 uur visjes vlechten in het museum. Grote en kleine visjes met pitriet, vlechtstroken en andere duurzame materialen. Dit allemaal in het kader van "Help Pake en Beppe de vakantie door". Kinderen  van 4 t/m 12 jaar hebben deze middag gratis toegang tot deze activiteit. Samen met onze vlechters Anneke en Liesbeth gaan we prachtige vissen vlechten. Opa, oma, Pake, Beppe, papa en/of mama vlechten natuurlijk ook mee! Ook kunnen de kinderen onze spannende speurtocht doen. Dit allemaal in het kader van "Help Pake en Beppe de vakantie door".  

Donderdagmiddag 2 maart in
Het Vlechtmuseum.