Afbeelding
Foto:

Thuisopticiens Friesland;
de opticien die bij u thuis komt

Even naar de opticien, dat lukt niet iedereen. Voor mensen die minder mobiel zijn kan een opticien die aan huis komt een uitkomst zijn! Willem Tulner van Thuisopticiens Friesland komt graag bij u thuis langs voor een oogmeting, een controle of voor het uitzoeken van een nieuw montuur. ”Ik kan mensen echt helpen, samen vinden we een oplossing die past bij uw ogen en uw leven.”

Voor sommige mensen is het niet vanzelfsprekend om even een ritje te maken naar de opticien. Het kan zijn dat ze niet-mobiel(meer) zijn, of bedlegerig. Naar de stad gaan kost hen gewoon veel energie. Voor mensen met dementie of een beperking kan de onbekende omgeving van een optiek erg verwarrend zijn, ze kunnen zich niet concentreren op de meting en hebben hierdoor stress.Thuisopticiens Friesland is er ook voor mensen die om andere redenen een winkel niet kunnen of willen bezoeken.

Voor deze mensen is een thuisopticien de oplossing. De Thuisopticien komt bij u thuis en kan alles doen wat normaal in een optiekzaak gebeurt. Willem Tulner is thuisopticien bij Thuisopticiens Friesland: “We brengen de optiekzaak naar u toe. We kunnen uw ogen controleren en meten met moderne meetapparatuur, we hebben een pasbril en monturen mee die u kunt passen.” Qua kosten is Thuisopticiens Friesland vergelijkbaar met de reguliere optiekzaak in uw buurt.

Een uniek voordeel van het werk van een thuisopticien, is dat de opticien een beter beeld krijgt van hoe u uw ogen gebruikt. Tulner: “Veel problemen ontstaan ook door uw levensstijl. Soms staat de tv te ver weg of is er te weinig licht. Een kleine aanpassing kan dan al een groot verschil zijn voor uw ogen.

Bij Thuisopticiens Friesland krijg je naast een deskundige en professionele oogmeting en moderne monturen dus ook een passend advies. Voor een afspraak of meer informatie kunt u bellen met: 0518-850125 Of kijk op de website: www.thuisopticiensfriesland.nl