Afbeelding

Wonen en werken met plezier

Kensoor Wonen en Dagbesteding biedt zorg aan 25 bewoners, zowel beschermd wonen als zelfstandig begeleid wonen is mogelijk. Aan de Lier te Nieuwebrug heeft Kensoor 2 locaties naast elkaar waarbij ook de dagelijkse dagbesteding wordt uitgevoerd. De dagbesteding varieert sterk en is altijd nuttig en leerzaam.

Het terrein van Kensoor heeft zowel een eigen park waar mensen met hun hond komen wandelen, waar een strandje aangelegd is en waar er ook tevens een jachthaven is met passanten. Door deze openheid ontstaat er een natuurlijke verbinding en gezelligheid rondom het terrein.
Daarnaast is er nog een locatie in Haskerdijken in een oud schoolgebouw dat is omgebouwd tot riante rolstoelvriendelijke appartementen voor de wat oudere bewoner.

Met de juiste indicatie kun je bij Kensoor komen wonen. Weet je niet zeker of je de juiste indicatie hebt of heb je hulp nodig dit te regelen, dan kunnen we je hiermee helpen.

Mocht je eens in de buurt zijn of meer willen weten over Kensoor, neem dan gerust contact op. Dat kan via www.kensoor.nl of per mail op info@kensoor.nl of per telefoon op 06 83 21 12 19.