Afbeelding
Foto:

Kookt u of koken
wij vandaag voor u?

Van Smaak levert al meer dan 50 jaar de lekkerste maaltijden aan huis of op locatie. Het eten van een maaltijd is een waardevol moment dat veel mensen koesteren. Wij dragen graag bij om dit moment speciaal te houden door een verse maaltijd te bezorgen die met zorg is bereid. En dat proef je!

Uw eigen maaltijd samenstellen

Ons aanbod is groot en gevarieerd. Elke dag kunt u op de menukaart uw eigen menu samenstellen. Eet u de ene dag liever gekookte aardappelen met groente en een stukje vlees en de andere dag een heerlijke pasta? Bij Van Smaak is dit geen probleem. De keuze is aan u! Geniet wekelijks van een veelzijdig aanbod.

Wilt u de maaltijd warm ontvangen? Dan kunt u direct aan tafel. Het is ook mogelijk om de maaltijd koelvers of diepvries te ontvangen. U bepaalt dan zelf het tijdstip van uw eetmoment. 

Bezorging met vaste bezorgers

Onze vaste bezorgers hebben een eigen route waardoor een vertrouwd gezicht bij u aan de deur komt. Zo weet de bezorger precies hoe u de maaltijd wilt ontvangen en is er tijd voor een praatje.  

Speciale wensen? 

Onze dieetkoks bereiden dagelijks een gevarieerd assortiment dieetmaaltijden. Gezonde, verse ingrediƫnten vormen de basis voor alle soorten (dieet)maaltijden. Wij koken graag voor u!

Warme maaltijd I Koelverse maaltijd I Diepvries maaltijd info@vansmaak.nl I www.vansmaak.nl I t 088 511 5400  

Afbeelding