Afbeelding
Foto:

Koston Noord uw partner op het gebied van woningsisolatie

Met 46 jaar expertise mag Koston Noord zich zeker specialist in woningisolatienoemen. Voor spouw-, vloer- en dakisolatie kunt u bij ons terecht voor een goedadvies. Daarnaast isoleren wij ook veel houtskeletconstructies zoals wanden enplafonds. Wij werken met verschillende materialen zoals Eps(piepschuim)bolletjes,minerale wol en Cellulose.

Door continu tezamen met onze leveranciers te innoveren in producten en machines kunnenwij het beste aanbieden op het gebied van woningisolatie voor particuliere en zakelijkeopdrachtgevers. De Termoparels® HR++ zijn gemaakt van polystyreen en zijn ontwikkeld inde vorm van een bolletje. Deze bolletjes zijn omgeven met een klein beetje latex waar zijaan blijven zitten. Dankzij de bolvormigheid van deze parels verliest de spouwmuur haarfuncties niet en kan deze nog steeds regenwater en damp afvoeren.

U bespaart het meest via 

uw spouwmuren

Het isoleren van uw spouwmuren is een ' quick win', de warmte in uw woning gaatnamelijk grotendeels verloren via deze muren. Dankzij spouwmuurisolatie met deeps-parels kunt snel veel geld en energie besparen. Zo draagt u niet alleen bij aaneen beter milieu, maar zorgt u ook voor een lagere energierekening. Deisolatieparels worden eenvoudig vanaf de buitenkant in spouwmuren geblazen,hierdoor wordt uw spouwmuur volledig opgevuld met parels die warmteverliestegengaan. Bij de gemiddelde woning wordt zo'n 9 kubieke meter aardgas per m²muuroppervlak bespaard. Deze cijfers zijn indicatief en afhankelijk van hetstookpatroon van u als bewoner.

De kosten van spouwmuurisolatie

De kosten van spouwmuurisolatie met de eps-parels verschillen per woning,desondanks is een investering in spouwmuurisolatie relatief laag. Bij een woning meteen gemiddeld stookgedrag verdient u de investering binnen 2 tot 3 jaar terug. Wilt uweten wat de kosten voor uw woning zijn?

KOSTON NOORD

Rijksstraatweg 7, 8814 JV Zweins
(0517) 767030
www.kostonnoord.nl