Afbeelding
Foto:

Winkel Elsloo is klaar voor de feestdagen

ELSLOO  -  Het einde van het jaar breekt weer aan en dus is het tijd voor kerst en oud en nieuw. Bij Winkel Elsloo aan het Noord 11-A in Elsloo kun je terecht voor kerstbomen, -versiering, -verlichting en kunt zelfs nu al bij hen terecht voor vuurwerk. Daarnaast zijn ze nu druk bezig met service en onderhoud voor tuin- en park machines.

De jaarlijkse verkoop van kerstbomen is van start. U kunt kiezen tussen vers gestoken Omorica kerstbomen met kluit, Fraseri-spar in pot of de Nordmann kerstbomen in vele maten tot wel 3.5 mtr. Dit is een prachtige boom met glanzende, donkergroene naalden De naalden van de Nordmann prikken niet en daardoor is hij zeer geschikt voor gezinnen met kinderen! Daarnaast blijft de Nordmann erg lang mooi, omdat hij bijna geen last geeft van naalduitval.
Heeft u ook altijd problemen met het op zetten van uw kerstboom?
Wij hebben voor u de oplossing! De Easyfix standaard.

In de kerstboom wordt een gat geboord zodat deze precies in de Easyfix standaard past.  Het voordeel van dit systeem is dat de boom altijd recht staat. 

Om buiten kerstsfeer te creƫren zijn er Fairybell Led vlaggenmastbomen, kerstbomen, deurkerstbomen, kransen en Led lichtsnoeren. Je komt dus helemaal in de stemming voor de feestdagen.

Vuurwerk & Carbid

Om het jaar met de mooiste traditie van Nederland af te sluiten verkopen wij vuurwerk en carbid. Bekijk het assortiment op www.winkel-elsloo.nl u kunt direct bestellen en profiteren van de acties en gratis vuurwerk in de Voorverkoop. 

Service en onderhoud

Winkel Elsloo heeft een uitgebreid  assortiment tuin- en parkmachines. Voor een winter- onderhoudsbeurt, service en reparatie kunt u terecht in de werkplaats. Vraag naar de haal- en brengservice. Heeft u een tuinmachine die ook wel een onderhoudsbeurtje kan gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op met Winkel Elsloo. 

Winkel Elsloo

Noord 11 -A
www.winkel-elsloo.nl
tel. 0561-421296

Afbeelding
Afbeelding