Afbeelding
Foto:

Riksma Woonmode bedankt al haar klanten!

Vanaf heden is onze winkel gesloten, wij hebben altijd met veel plezier 41 jaar lang in onze winkel gestaan. Eerst op de Lycklamaweg en vanaf 1993 op de Binnenbaan in Wolvega.  Onze winkel is nu echt definitief gesloten. “Het is best gek om in een winkel te werken welke gesloten is, jaren lang hebben we vijf dagen in de week klanten in de winkel gehad en dat is nu voorbij” verteld Gea.

Wij willen graag al onze klanten bedanken voor het jaren lange vertrouwen en de leuke ervaringen en herinneringen. Wij zullen onze lopende orders afmaken zoals u van ons gewend bent. Aan het eind van dit jaar zal de Kinderkei het pand betreden en het verbouwen zodat zij vele kinderen en ouders blij kunnen maken met hun diensten. Tot die tijd genieten wij nog even van ons pand en zullen wij er zorg voor dragen dat alles netjes word afgehandeld. “Na dat alles is afgehandeld zullen wij zeker van ons pensioen gaan genieten en zeker leuke dingen gaan doen” verteld Peter. 

Peter en Gea wensen de Kinderkei natuurlijk heel veel geluk en zeker net zo veel plezier in het pand op de Binnenbaan als dat zij altijd gehad hebben. “Wij zullen tevreden terug kijken op de tijd die wij er gehad hebben en de tijd die we nu tegemoet gaan. Het zal even wennen worden maar genieten gaan we zeker doen! Iedereen heel erg bedankt en Kinderkei, veel geluk gewenst op de Binnenbaan!