Jeffry en Julian zijn druk bezig de bunker in te laden met vuurwerk.
Jeffry en Julian zijn druk bezig de bunker in te laden met vuurwerk. Foto: eigen foto

"We gaan weer knallend het nieuwe jaar in!"

NOORDWOLDE - Na twee jaar mag er eindelijk weer vuurwerk de lucht in. En dat moet gevierd worden, zo stelt Jeffry Krol van KlusWijs in Noordwolde. KlusWijs pakt weer ouderwets uit met de verkoop van vuurwerk. Op 29, 30 & 31 december is er vuurwerk in de winkel verkrijgbaar, maar je kunt nu al bestellen via de webshop. Jeffry Krol vertelt wat er zoal verkrijgbaar is. 

Het einde van het jaar is weer in zicht en dat is voor KlusWijs altijd het moment om uit te pakken in de winkel. "Ik ben nu 32 jaar, maar als het gaat om vuurwerk ben ik als een kind zo blij", lacht KlusWijs-medewerker Jeffry enthousiast. Oud en nieuw staat bij KlusWijs altijd voor een hoop gezelligheid. De mensen zijn enthousiast en komen graag naar de winkel om even een praatje maken en de sfeer te proeven", legt hij uit. 

Siervuurwerk

Naast categorie één vuurwerk, is het dit jaar ook weer mogelijk om siervuurwerk aan te schaffen. "We hebben grote potten, cakes, rollen, veiligheidsartikelen en nog veel meer. We gaan weer vol gas! Kijk vooral even op onze webshop wat er allemaal verkrijgbaar is. Tot 25 december bieden we namelijk allerlei bliksemdeals aan", vertelt Jeffry enthousiast. 

Voorverkoop webshop

Bij de voorverkoop via de webwinkel kun je verschillende interessante producten bij de aankoop krijgen. "Zo krijg je bij een online vuurwerk bestelling altijd een gratis bril en lont erbij. Bij bestellingen van 35 tot 60 euro krijg je bijvoorbeeld een potje erbij en van 60 tot 90 euro zelfs een cake met shots. Wees er dus snel bij, want op is op!" 

"We hebben grote potten, cakes, rollen, veiligheidsartikelen
en nog veel meer!"

Fysiek vuurwerk kopen

Fysiek vuurwerk kopen bij KlusWijs in de winkel kan op 29, 30 en 31 december. "Iedereen is van harte welkom om in de winkel vuurwerk uit te zoeken. We helpen mensen met plezier. Wel raad ik aan om via de webshop te bestellen, omdat je hier diverse kortingen krijgt. In de winkel betaal je het reguliere tarief. We hopen er samen weer een prachtige, ouderwetse oud en nieuw van te maken." 

Kijk voor meer informatie in de folder van KlusWijs. De folder valt begin december bij u door de brievenbus. Bestellen kan ook via de webshop: www.bestelvuurwerk.nl 

KlusWijs Noordwolde
Molenstraat 5
8391AJ Noordwolde
Tel: 0561 - 430 850
www.bestelvuurwerk.nl