Afbeelding
Foto:

Winterfair Appelscha

De Winter Fair Appelscha wordt weer een geweldig mooi winterevenement op de Boerestreek en het Bosbergpad. Er zullen kramen zijn met winter gerelateerde producten, streekproducten, een foodplein met tent, bijzondere straatartiesten en diverse lekkere muziek. Dit alles in wintersferen met mooi uitgelichte bomen en feestverlichting, waar je prachtige, leuke en lekkere producten voor de feestdagen kunt kopen. Een uniek evenement op een prachtige lokatie!

De winterfair in Appelscha is op 26 en 27 november 2022.

Sushi

Altijd al eens zelf sushi willen maken? Dat kan! Tijdens deze belevenis leer je verschillende soorten sushi maken, samen met Reyhan van Afiyet Olsen. Na afloop worden deze gezamenlijk op gegeten. Deze workshop wordt georganiseerd bij 't Buurthuus in Noordwolde.

Sushi leren maken kan op 2 december om 18.00 uur bij 't Buurthuus. Prijs is dertig euro inclusief twee consumpties.

Fout Sint Feest

Sinterklaas organiseert een feest voor de volwassenen die na alle drukte wel wat ontspanning kunnen gebruiken!
Kom in je FOUTSTE OUTFIT naar Stationsplein 2 waar het dak eraf gaat! Met special guests, de beste hits en leuke verassingen!

Het Foute Sint Feest is op 2 december vanaf 22.00 uur in Grand Café Stationsplein 2. Let op, alleen voor volwassenen.

Open leesclub

Met 'Mevrouw mijn moeder' richtte Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over ouder worden met veerkracht en zelfbeschikking. Tijdens de open leesclubs gaan deelnemers met elkaar over dit boek in gesprek. Dit gebeurt aan de hand van een leeswijzer met informatie over het boek, de auteur en de context. Schuif aan en ontdek hoe leuk het is om met elkaar dieper in een boek te duiken.

Deze open leesclub is op 23 november om 14.00 uur in Bibliotheek Gorredijk, op vrijdag 25 november bij Bibliotheek Oosterwolde en op zaterdag 26 november in Bibliotheek
Wolvega.
Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via info@senia.nl, p.obbema@bzof.nl of j.vandermeer@bzof.nl