Afbeelding
Foto: Bitter en Zoet

Gehele maand december feestelijke Kerstlunch bij Bitter en Zoet in Veenhuizen

Culinair

VEENHUIZEN - Onze koks hebben een fantastische menukaart samengesteld met feestelijke gerechten, zoals je die met de kerstdagen kan verwachten. Maar waarom alleen de 25e en 26e kerst vieren? Bij ons duurt Kerst lekker de hele maand december!

In en rond Veenhuizen kun je heerlijk wandelen, langs lommerrijke lanen en ruige natuur. In de donkere decembermaand is de bijzondere sfeer van Veenhuizen extra goed te voelen en wordt de rechtlijnigheid van het landschap extra goed duidelijk zichtbaar. Wij helpen je graag bij het kiezen van een wandeling langs de vele monumenten in het dorp, door het uitgestrekte FochteloĆ«rveen of het beekdal van de Slokkert. 

Liever met een gids op pad? Check dan ook even onze agenda.
Een stevige wandeling wekt de eetlust!

Eenmaal terug bij Hotel Restaurant Bitter en Zoet wordt je ontvangen met een feestelijk drankje en een heerlijke amuse, waarna je kunt genieten van een uitgebreide lunch van 3, 4 of 5 gangen.
De ingrediƫnten die in de keuken gebruikt worden, komen vooral uit de regio en van vertrouwde kleine leveranciers. Bij ieder gerecht heeft groente de hoofdrol.
Een kleine inkijk in wat u op uw bord kunt vinden; zelf gerookte ganzenborst, carpaccio van pompoen, wildragout, gebakken coquilles, palmkool, hartige aardappelcake, pastinaak en romige koolraap.

Bel of mail je even om een reservering te maken dan ben je van harte welkom!

Hotel Restaurant Bitter en Zoet
Hospitaallaan 16
9341AH Veenhuizen
0592385002
www.bitterenzoet.nl

Afbeelding