Afbeelding
Foto:

Sunday Afternoon Jazz
met Izaline Calister

ROTTEVALLE - Op 4 december kun je in De Herberg van Smallingerland in Rottevalle terecht voor Sunday Afternoon Jazz met Izaline Calister. 

We nemen het ons zelf maar al te vaak voor: quality tijd voor elkaar. Lekker om er dan samen even tussenuit te gaan! Welnu, om ervoor te zorgen dat je niet direct terugvalt in het ritme van alle dag bieden wij de komende maanden - op de eerste zondag van de maand - een bijzondere happening. Het ultieme genieten bestaat uit de combinatie van heerlijke muziek en fantastisch dineren. Laat jij je verleiden?

Zondag 4 december - Izaline Calister

Tijdens haar kinderjaren en jeugd op Curaçao zong Calister in het kinderkoor Perlitas. In 1987 vertrok ze naar Nederland voor een studie bedrijfskunde en daarna studeerde ze verder aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Ondertussen zong ze bij verschillende jazzformaties. Edisonwinnares in 2009, heeft als singer-songwriter de afgelopen 21 jaar een behoorlijke staat van dienst opgebouwd.

De muziek van Izaline is een fusie tussen de traditionele muziek van haar geboorte-eiland Curaçao en vocale jazz. Met haar zelfgeschreven nummers, veelal in het Papiaments, trad zij op door heel Europa, Indonesië, USA en Zuid-Amerika en ze speelde op festivals in binnen- en buitenland zoals Cape Town Jazz Festival, Rome Jazz Festival, Cervantino Festival Mexico, Sofia en het North Sea Jazz Festival.

Programma arrangement

15.00 uur - Aanvang met feestelijk aperitief
15.30 uur - Eerste set van het concert
16.30 uur - Voorgerecht en tussengerecht
17.30 uur - Tweede set van het concert
18.30 uur - Hoofdgerecht, dessert en koffie met friandises
20.00 uur - Afsluiting
Met ons Sunday Afternoon Jazz arrangement geniet je van een exclusief intiem concert, een 4-gangen menu met bijpassende wijnen, aperitief, tafelwater en koffie voor de vaste prijs van € 110,- per persoon.

De herberg van Smallingerland

In Rottevalle staat de indrukwekkende Herberg van Smallingerland. Dit is het oudste pand van Rottevalle (1791) en inmiddels een rijksmonument.