Stevanija is een echte rasondernemer.
Stevanija is een echte rasondernemer. Foto: eigen beeld.

Over ondernemen, floaten en leven voor jezelf

HEERENVEEN - Stevanija Zecevic Ilic is 32 jaar en woont in Heerenveen. Ze is de onderneemster achter drie verschillende bedrijven, waaronder tattooshop Goons & Queens in Heerenveen. Stevanija is getrouwd met Mirko Zecevic, die naast haar levenspartner ook haar zakenpartner is. Samen hebben ze twee zoontjes, Filip van vier jaar en Danilo van zeven. Als ondernemer is ze altijd wel ergens mee bezig, hardlopen is daarom echt haar ding, dan kan ze even ontspannen. Verder is ze altijd bezig met zelfverbetering en nieuwe dingen leren. Op dit moment is ze bezig om Spaans te leren. 

Wat ben je aan het doen? Op dit moment ben ik onderneemster. Ik heb een agency genaamd "House of Champs” hiermee help ik samen met mijn man sporters met een carrière na hun sportcarrière. Ook tijdens hun sportcarrière helpen we sporters aan sponsoren, nieuwe manieren van inkomsten creëren en een merk opbouwen van hun naam. Dit doen we ook met voormalig shorttracker Dylan Hoogerwerf. Samen met hem hebben we een succesvolle tattoo zaak geopend waarin hij na zijn sportcarrière zijn creativiteit kwijt kan. Ik coach daarnaast ook ondernemers, ik help ze om out of the box te denken, hun marketing op te krikken en ik help ze nieuwe kansen te creëren. Daarnaast heb ik met mijn man ook een kledingmerk genaamd BRADAS, hiermee willen we een statement maken van liefde, respect en waardering voor iedereen. Verder hebben mijn man en ik samen met Dylan Hoogerwerf een tattooshop in het centrum van Heerenveen geopend, genaamd Goons & Queens Heerenveen. Al voordat we de deuren van de shop hadden geopend hadden we al meer dan vijftig tattoo afspraken staan. We waren al vroeg begonnen met de marketing van onze shop en het creëren van een hype. Dat is wel echt een van mijn talenten, van niks iets groots maken.
Wat wilde je worden als kind? Zakenvrouw! Al van jongs af beelde ik mezelf in dat ik in een mantelpakje liep met een koffertje. Dat mantelpakje heb ik overigens niet vaak aan, ik ben ondanks dat we een kledingmerk hebben niet veel bezig met mijn eigen outfits.
Verslavend: Succes
ME-time: Floaten!! Dit doe ik altijd in Zwolle, je drijft dan een uur lang in zout water in je eigen cabine. Het is volledig stil en donker. Voor mij is dit echt ultiem ontspannen.
Blij met: Alles! Ik ben dankbaar voor mijn gezin en mijn man. Ik ben dankbaar dat ik samen met mijn man mag ondernemen. Ik ben ook dankbaar voor mijn jeugd in Rotterdam, dit heeft me mentaal heel sterk en onafhankelijk gemaakt.
Minder blij met: Het weer in Nederland haha
Milliondollar-tip: Laat je leven niet door angst leiden! Ontwikkel jezelf, stap uit je comfortzone, daarbuiten is het veel leuker.
Favoriete plek in Friesland: Oranjewoud
Dit vind ik stom: Dat het zo snel donker wordt
Geheim genoegen: Chocoladetruffels
Lievelingsmuziek: Alles wat vrolijk is
Laatste avondmaal: Zoete aardappel frietjes
Wat staat er nog op je bucketlist: Drie jaar geleden organiseerde ik het powervrouw event in het Belvedere museum, zoiets zou ik graag weer doen.
Nutteloos talentje: Ik ben echt een google koningin! Zoek je iets of iemand, bel me.
Van wie heb je het meest geleerd? Van mijn NLP coach, zij heeft mij laten inzien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven.
Wat had je als twintigjarige graag geweten? Leef voor jezelf
Hoe zie je jezelf over 5 jaar? Gelukkig met mijn gezin.
Lees het hele verhaal van Stevanija online op onze website.