Afbeelding
Foto: T

Een unieke Off Road Minicaravan!

Al 10 jaar worden bij Vouwwagencentrum Noordbergum naast vouwwagens ook de Minicaravans van het merk Kulba verkocht. Om de vormgeving ook wel “teardrop” caravans genoemd. Het eerste model van Kulba was de zgn “Woody”. Een minicaravan geheel gemaakt van Baltisch berkenhout; sterk en licht. ( Belangrijk: voor elke geproduceerde Kulba wordt er een boom terug geplant.) In de loop der jaren zijn er voortdurend kleine veranderingen/ technische verbeteringen op de “Woody” toegepast maar de basis bleef steeds gelijk: Een compacte minicaravan met een comfortabel bed en een keuken, uit te breiden met voortent/luifel. De Kulba wordt door Vouwwagencentrum Noordbergum geïmporteerd uit Letland. Daar wordt de minicaravan op ambachtelijke wijze geproduceerd; vakmensen die trots op hun werk zijn.

De slogan van de Kulba Woody luidt dan ook: Klein in omvang, groot in kwaliteit!

Na een paar jaar kwam de “Rebel” erbij. Dit werd de stoere uitvoering van Kulba. Uitgevoerd met o.a. 15 inch terreinbanden en met een ( meestal zwarte) Line-X coating aan de buitenkant. Stoot- en krasvast. Ook de as, velgen en uitdraaisteunen werden zwaarder bij de “Rebel”. Een Off-Road look dus, om ook buiten de gebaande paden mee te kamperen!

Naast de Woody en de Rebel is er nu dan een nieuw model: de PATAKAM Gekko! Uit de fabriek van Kulba, met dezelfde kwaliteit maar onder een andere naam omdat afgeweken wordt van het teardrop model.

Een échte Off Road Minicaravan, zeer gewaardeerd door vooral de 4 x 4 rijders! Hij ziet er niet alleen stoer uit, hij is het!
Voorzien van een onafhankelijk schroefgeveerde as heeft de PATAKAM Gekko werkelijk alles wat je wilt; standaard voorzien van o.a. zonnepanelen en een buitendouche. De keuken, compleet met kooktoestel en luxe koelbox, is zowel van buiten als binnen bereikbaar. Bovendien is de keuken van binnen voorzien van rolluiken, om de inventaris onder alle omstandigheden op z'n plek te houden.

De watertank( 40 liter) is geïntegreerd en wordt vanaf de buitenkant gevuld. De cabine is uitgerust met dimbare ledstrips, leeslampjes en bluetooth ingebouwde luidsprekers.

Uiteraard zijn alle ramen voorzien van combihorren, voor verduistering en tegen muskieten. Elke Gekko is standaard uitgerust met de E-Trailer App; u wordt automatisch gewaarschuwd wanneer uw accu voltage te laag is en u kunt via de app zien of de caravan goed waterpas staat. Extra modules kunnen toegevoegd worden.

De PATAKAM Gekko is de enige échte Off Road Minicaravan op de markt verkrijgbaar.
Voorzien van een exoskelet voor het echte Off Road gebeuren.
Bovendien maakt dit exoskelet het eenvoudig om de caravan te voorzien van een zgn. 270 graden luifel en/of een daktent.

De PATAKAM Gekko is te bewonderen in de showroom van Vouwwagencentrum Noordbergum én staat van 25 tot en 29 januari op de beurs CARAVANA in het WTC Expo te Leeuwarden.

Vouwwagencentrum Noordbergum

Fam. Blanke | Rijksstraatweg 14,
9257 DT Noardbergum | (0511) 47 26 09

www.optearwein.nl

www.vouwwagencentrum-

noordbergum.nl