Marc Hoogeveen en Chris Plantinga van Sneakers Fris Date Burgerjon en Niels Helbig van FRL
Marc Hoogeveen en Chris Plantinga van Sneakers Fris Date Burgerjon en Niels Helbig van FRL

Sneakers Fris & FRL Fietskoerier slaan handen in één

Zakelijk

Vanaf 1 December kan jij jouw sneakers/schoenen laten reinigen zonder daarvoor naar de stad te hoeven! Jij bestelt online gemakkelijk jouw behandeling en de fietskoerier staat snel bij jou voor de deur om ze op te halen en naar Sneakers Fris te brengen. Zodra ze klaar zijn brengt de fietskoerier ze weer bij jou thuis! Zo bespaar jij de kosten van een nieuw paar sneakers/schoenen en hoef je niet met de auto of fiets naar de stad.

Sneakers Fris

‘Sneakers Fris’ aan het Naauw in Leeuwarden is al meer dan 3 jaar een begrip als het gaat om het reinigen van jouw sneakers/schoenen, verteld eigenaar Marc Hoogeveen trots. Door dit duurzame initiatief hoef je geen nieuwe sneakers/schoenen te kopen, maar laat jij jouw sneakers/schoenen professioneel reinigen zodat de levensduur van jouw sneakers/schoenen wordt verlengd, Je hoeft ze nog niet weg te gooien!

FRL Fietskoerier

De FRL Fietskoerier is op korte afstanden al gauw sneller dan een auto of bestelwagen. Hij is flexibel en stukken duurzamer natuurlijk. Het idee van Marc om schoenen duurzaam af te halen en te bezorgen bij zijn klanten spreekt ons enorm aan en past bij onze filosofie. “Als logistieke dienstverlener, staan we altijd open voor dit soort lokale samenwerkingen, aldus Niels Helbig van FRL Groep,,

ACTIE:

De hele maand December (excl. weekenden & feestdagen) is de haal & breng service gratis voor alle bestellingen! 

Kijk voor meer info op: www.sneakersfriskoerier.nl