Afbeelding
Foto: Martin Dijkstra

Rabo Theater de Meenthe presenteert; Live in het Park

Algemeen

STEENWIJK - Rabo Theater De Meenthe organiseert deze zomer de derde editie van de concertreeks ‘Live in het park’. Diverse bands, o.a. bekend van De Meenthe, de balkonconcerten van ’t Veerhuys en ver daar buiten, staan op het programma. Live in het park is inmiddels gestart en het vindt plaats in de muziekkoepel in park Rams Woerthe.

Lemonade

Wanneer je op zoek bent naar een gezellige coverband met een afwisselend repertoire ben je bij Lemonade uit Steenwijk aan het juiste adres. Van Anita Meijer tot ACDC. Rock, country of nederpop. Lemonade haalt het voor je in huis. Publiek is belangrijk maar voorwaarde is dat de band het nummer zelf ook leuk vindt om te spelen. Onder het motto “Heeft u verzoekjes? Huur dan maar een DJ” brengt de band een programma waarin spontaniteit en lol voorop staan. “Wat je BAND straal je uit”. Lemonade is te zien op woensdag 20 juli.

The Bentleys

Vijf professionele muzikanten met ervaring in het theater en op de grote podia en festivals in binnen- en buitenland. In sneltreinvaart nemen ze je mee op een muzikale reis door de beginjaren van de popmuziek; van Amerika naar Engeland en terug. Bassist en zanger Joppe de Vree is de aanjager van het gezelschap. Toen zijn succesvolle 50’s en 60’s-Band Vezpa stopte, besloot hij zijn droom na te jagen en een doorstart te maken. Maar dan wel met een nieuwe muzikale impuls; niet alleen de Britse popsound, maar ook zijn grote liefde: de Amerikaanse vintage rhythm-and-blues die aan de basis stond. Met verder: Timo Jelisen saxofoonBouke Bijlsma zanger, gitarist en toetsenist, Wouter Sterk drums en Onno Postma gitaar. Ga mee op een muzikale roadtrip door de fifties en sixties met The Bentleys. The Bentleys zijn te zien op woensdag 27 juli.

Guido Weijers

Met zijn nieuwe stand-up show gaat cabaretier Guido Weijers deze zomer buiten spelen. Hij deelt bizarre gedachten, bekijkt de wereld op zijn positieve manier en laat zichzelf zien in de meest hilarische vorm. Deze keer niet in het theater, maar tijdens een zwoele zomeravond met gegarandeerd veel humor! Wil je lachen? Vier dan samen de zomer tijdens deze avond vol aha-momenten, actuele grappen en hilariteit! Guido Weijers is te zien op woensdag 10 augustus.

Blue Grass Boogiemen

Deliverin’ the grass (de naam van hun vierde album) is hetgeen de Blue Grass Boogiemen al jaren doen, zowel hier in Nederland als in de rest van Europa en in de VS. Van Paradiso tot ‘s werelds meest beroemde bluegrassclub de Station Inn in Nashville, Tennessee; van de Rodeo Bar in New York tot de Continental Club in ‘live music capitol of the world’ Austin, Texas; ze traden er op. Al ruim 22 jaar staan de Blue Grass Boogiemen voor het beste wat Nederland qua authentieke rootsmuziek te bieden heeft. Blue Grass Boogiemen is te zien op woensdag 17 augustus. 

Moonshine Ramblers

Moonshine Ramblers is een vierkoppige Rock coverband uit Steenwijkerwold bestaande uit Gerry Snippe, Jan Hein Kranendonk, Peter Dorenbos en Frits Blok. Samen zorgen zij voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Met veel plezier en energie brengen zij onder andere nummers van bands als ACDC, Red Hot Chili Peppers en Beastie Boys ten gehore, maar ook recente hits van onder meer Volbeat, Jet en Mumford and Sons. Voor jong en oud! Zingen, Zwingen, Springen is ons motto! Moonshine Ramblers zijn te zien op woensdag 24 augustus.

Kaarten kosten 5 euro (Guido Weijers is 25 euro) en zijn exclusief drankje, aanvang 21.00 uur. Houd de site in de gaten voor de rest van het programma, www.demeenthe.nl

The Moonshine Ramblers