Afbeelding
Foto:

Rock 'n Roll Drachten

Zondag 26 juli gaan we swingen in Drachten! Swierende petticoats, de mooiste oldtimers, swingende rock'n'roll muziek en indrukwekkende vetkuitven. Drachten goes Rock 'n Roll! De eerste band voor zondag 31 juli op het mainstage op het Raadhuisplein is reeds aangekondigd op de Facebookpagina van Rock 'n Roll Drachten.Bamboozle uit de UK komt Drachten opschudden. Dit trio brengt energie en de swingende vibe van de 50s samen met een modern geluid die iedereen zal aanspreken! Dit gaat één groot feest worden! 

Zondag 26 juli op het Raadhuisplein, Drachten.

Kunst en boekenmarkt

Een mooie boeken en kunstmarkt op een prachtige en knusse locatie. De markt is op het Museumplein, wat het begin van de winkelstraat markeert. Naast het museum, het theater en de bibliotheek en nabij enkele gezellige terrassen. Elke zaterdag trekt de Drachtense binnenstad veel bezoekers. Er zijn maximaal dertig kramen vol met mooie kunst en bijzondere boeken, dus zeker de moeite waard om de markt te bezoeken!

Zaterdag 23 juli 2022, vanaf 10:00 tot 17:00 uur op het Museumplein, Drachten.

Waterdiertjes & survivalbaan voor jonge avonturiers (8+)

Mama’s en papa’s van jonge avonturiers opgelet! Wij organiseren voor kinderen vanaf 8 jaar een jeugdmiddag, waarbij de zintuigen op scherp staan én de natuur volop leeft. Gegarandeerd natuurplezier in Nationaal Park De Alde Feanen! Hoe deze middag eruit ziet? We starten met het onderdeel ‘waterdiertjes’. Leer kijken naar wat er onder water leeft, superleuk en leerzaam! Daarna staat een begeleider van de survivalbaan voor jullie klaar om de oversteek naar het survivaleiland te maken. Hier kan volop worden geslingerd en gebalanceerd op het parcours van touwbanen. Slaagt jouw topper erin om droog over de 12 meter brede sloot te komen? We zullen het zien. Meedoen is gelukkig belangrijker dan winnen, dus neem voor de zekerheid reservekleding mee.

Vrijdag 22 juli in Nationaal Park De Alde Feanen.