Afbeelding
Foto:

Outletmarkt Heerenveen

Op zaterdag 21 mei is er in het centrum van Heerenveen de alom bekende Outletmarkt. Dit jaar staan er weer zo’n 100 kramen waar allerlei mooie koopjes te koop worden aangeboden die je niet kunt laten liggen. Er staan tevens een aantal kramen die voor goede doelen of instellingen werken en zo wat geld bij elkaar sprokkelen om andere mensen weer te helpen. De markt wordt extra gezellig doordat op diverse plaatsen gezellige muziek ten gehore wordt gebracht.

Zaterdag 21 mei 2022 in Heerenveen

Dauwtrappen in het Taconisbosk

Een stevige wandeling maken onder de rook van Heerenveen. Het klinkt misschien raar, maar deze excursie is een echte aanrader. Aan de rand de sportstad ligt namelijk een heel bijzonder natuurgebiedje. Hier ontvlucht je de drukte en maak je een stevige wandeling door het ongerepte Taconisbosk. De natuurgids van De Alde Feanen neemt je graag mee. Verrassend! Dat is waarschijnlijk de beste manier waarop onze deelnemers deze excursie omschrijven. De tegenstelling tussen bedrijventerreinen en het Taconisbosk is namelijk groot. Het eeuwenoude bos is klein en ligt in een kleinschalig agrarisch landschap. Je stapt als het ware in een andere wereld.

Donderdag 26 mei 2022. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van De Alde Feanen.

Salsa & Sangria in Akkrum

Heerlijk salsa dansen op ons haventerras met een sangria in je hand. De instructeurs van Salsa Romos komen naar het haventerras van Drijfveer in Akkrum om jou kennis te laten maken met deze Latijnse dansstyle. 

Zaterdag 28 mei 2022 en andere data. Meer informatie vind je op www.drijfveer.nl.

Paard & Erfgoed

Op 5 en 6 juni, tijdens de Pinksterdagen, wordt op het terrein van De Tuinen te Frederiksoord (nabij Diever/Vledder) het evenement Paard & Erfgoed georganiseerd voor de vijftiende keer. Een heerlijke dag uit voor de hele familie, inclusief de trouwe viervoeten, de hond. 

5 en 6 juni 2022. Kaarten verkrijgbaar via www.paardenerfgoed.nl