Afbeelding
Foto:

Prinsentuinconcerten: Amonia Caramel & Harlem Lake

Deze week kun je genieten in de Prinsentuin van een heerlijke blues & roots zondag met Amonia Caramel & Harlem Lake. Singer songwriter duo Amonia Caramel is twee jaar geleden opgericht als passieproject van oud-klasgenoten Sarah Dekker en Cath Harryvan. Inmiddels heeft Amonia Caramel een herkenbare sound ontwikkeld die het beste omschreven kan worden als ‘dagboek muziek’: in een handomdraai verwerken ze passages uit hun dagboeken in meerstemmige persoonlijke pop liedjes. Harlem Lake maakt swampy southern rock maar dan gewoon uit de delta van de haarlemmermeerpolder: Harlem Lake brengt americana naar Nederland zoals nog niet eerder gehoord. Ze vertellen de aloude verhalen over liefde, verlies en verlangen door een schaamteloze schets van hun binnenwereld te delen.

Zondag 31 juli in de Prinsentuin, Leeuwarden.

Stop de tijd

Kijk naar de voorstelling Stop de tijd met het geloof van een kind. Kinderen ervaren het gevoel van echte magie. Waarom? Omdat zij meegaan in de verhalen, nog geloven in magie en hun fantasie de vrije loop laten. En hoe ouder je wordt, hoe minder je gelooft. Denk maar aan sprookjes, de pot met goud onderaan de regenboog, de Paashaas of de tandenfee. Maar deze voorstelling haalt het kind weer in je naar boven en herinnert je aan het gevoel van echte magie!  

Vrijdag 22 juli en zaterdag 23 juli in Tryater, Leeuwarden.

POPCORNFESTIVAL: 

LOS BANDO

Het grote moment is aangebroken voor boezemvrienden Axel en Grim. Ze dromen al jaren van de grote doorbraak voor hun rockband Los Bando Immortale. Nu ze mogen meedoen aan een nationale muziekwedstrijd, ligt de wereld aan hun voeten. Maar hoe geraken ze bij de finale, die aan de andere kant van het land wordt gehouden? En wie durft aan Axel te vertellen dat hij helemaal niet kan zingen? Met een rallypiloot achter het stuur en een 9-jarige celliste die van metal houdt op de voorbank, ontaardt de tocht in een wilde achtervolging, terwijl politiewagens en ongeruste ouders hen op de hielen zitten.

Donderdag 21 juli om 19.00 uur in dbieb, Leeuwarden.