Afbeelding
Foto:

NH Café: TOLLS - Pauze

LEEUWARDEN - Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij en dat is ook nog eens inclusief één gratis consumptie. Op vrijdag 24 juni kun je in het NH Café luistern naar Tolls en Pim van de Werken. Kaarten kosten drie euro in de voorverkoop en kun je aanschaffen op de website van Neushoorn. Ga naar www.neushoorn.nl/production/nh-cafe-tolls-pauze .

Golven en een stevige deining verder en daar is Tolls weer! Na het BUMA-awards genomineerde debuutalbum ‘Blijf je Koel’ is het tijd voor nieuwe geluiden. Een beetje mijmeren op het strand of misschien wel huilend op de dansvloer. Een beetje gitaar en misschien zelfs wel wat synthesizers. Misschien wel eventjes niks. Samen met Pim van de Werken produceerde Daan zijn nieuwe EP ‘Pauze’, op eigen tempo, die na de zomer uitgebracht gaat worden. Neushoorn is de plek waar je een voorproefje kan krijgen van de nieuwe EP. Dit project is mede tot stand gekomen door Popfabryk & de Gemeente Leeuwarden.

Pim van de Werken

Pim van de Werken vindt, na jaren muziek gemaakt te hebben in diverse bands en onder verschillende alter-ego’s, het nu tijd voor de meest persoonlijke muziek uit zijn loopbaan. In de vorm van hertalingen van liedjes die veel voor hem betekenen, vertelt Pim van de Werken over zijn ervaringen met de liefde, depressie en het achter zich laten van zijn christelijke opvoeding. Dit najaar verschijnt er een kersvers album met deze hertalingen van onder andere nummers van Bob Dylan, Leonard Cohen en Nick Cave in geheel eigen interpretaties.

Neushoorn

Neushoorn biedt letterlijk en figuurlijk een podium voor talentontwikkeling. Onze deuren staan open voor makers die mooie producties willen tonen, voor artiesten die zich thuis voelen bij ons zeer gevarieerde publiek maar bovenal voor iedereen die zich wil laten verrassen of gewoon een mooie avond uit wil. Met twee concertzalen, een café(zaal), oefen- en culturele productieruimtes vindt iedereen uit de regio hier zijn of haar plek.