Helga Visser, @helgavisserfotografie
Helga Visser, @helgavisserfotografie

RondOm Foto van het jaar 2021

Algemeen

FRIESLAND - Als lokale krant willen wij opkomend talent ondersteunen. En talent, dat hebben we genoeg in de provincie. Wat we ook genoeg hebben in Friesland, zijn prachtige plaatjes. Dus dachten we: waarom zouden we dat niet combineren? Prachtige plaatjes en getalenteerde fotografen uit Friesland.

Daarom hebben we een fotowedstrijd op poten gezet. In maart zijn we afgetrapt met het thema lente. Daarna volgende nog de thema’s trouwe viervoeters, goedemorgen, puur Friesland, Oldehove, vakantie, thuis, water, herfst en schaduw.

Drie genomineerden

Uit alle inzendingen kiest de redactie van RondOm Vandaag per thema drie genomineerde foto’s. Deze foto’s krijgen een plekje in de krant, waarbij hun naam wordt vermeld en als de fotograaf dat wilt, ook hun Instagramtag.

Uit de drie genomineerde foto’s kunnen onze lezers op sociale media en op onze website één editiewinnaar kiezen. De editiewinnaars zullen wij bijhouden op een speciale pagina op onze website. 

Laatste ronde

Aan het eind van de wedstrijd kiest een professionele jury de RondOm Foto van het Jaar 2021 uit. De winnende fotograaf krijgt een paginagroot interview in al onze edities én mag een jaar lang foto’s voor onze krant en online kanalen maken. 

Er is online door jullie massaal gestemd en de winnaar van het thema schaduw is: Lucie de Bruin. Gefeliciteerd Lucie! 

Het thema is de laatste ronde van de fotowedstrijd. Stemmen kan tot en met 26 januari. Scan onderstaande QR code of ga naar https://bit.ly/ronde11RV om te stemmen.

Janine Dijkstra, @Jed_fotos
Patricia Akersloot, @akerslootpatricia