Afbeelding
Foto:

Lekker dagje de sauna in

Burgh-Haamstede – De winter is de ultieme tijd voor een dagje wellness. In Burgh-Haamstede kun je bij zowel het Fletcher Strandhotel als Grand Hotel Ter Duin terecht voor een ontspannen dagje in de sauna of een schoonheidsbehandeling.

Bij het Fletcher Strandhotel kun je een bezoek brengen aan de kleinschalige, maar luxe BLUE Spa Haamstede. In het souterrain van het hotel vind je maar liefst vier verschillende sauna’s, twee whirlpools, een rustruimte én een beautysalon waar je kunt genieten van een ontspannende massage en/of een fijne gezichtsbehandeling. Een behandeling is ook te boeken zonder dat je gebruik maakt van de sauna- en wellnessfaciliteiten. In de wellness is badkleding niet toegestaan. www.strandhotelhaamstede.nl

Opgeladen naar huis

Bij Grand Hotel Ter Duin kun je ontspannen in het zwembad, de sauna of het Turks stoombad. Ook als je niet als gast in het hotel logeert. Heerlijk voor een middagje wellness op je vrije dag. Het dragen van badkleding is hier verplicht. Zin in een beautybehandeling? Ook die is hier te boeken. www.sheetz.nl Na een bezoek aan deze wellnesslocaties ga je gegarandeerd volledig opgeladen en vol nieuwe energie naar huis.