Afbeelding
Foto:

GEZONDHEID IS EEN DIERBAAR GOED!

Wat een raar jaar hebben we achter de rug. En we zijn er nog niet helaas. Hopelijk verloopt het vaccineren voorspoedig en krijgen we binnenkort onze vrijheden stukje bij beetje weer terug. Eén ding heeft deze coronacrisis ons in ieder geval geleerd: goed voor je lijf en leden zorgen is belangrijk. Gezondheid is niet te koop, maar het hebben van een gezond lichaamsgewicht is essentieel gebleken! Studio Fit in Nieuwerkerk helpt graag bij het afslanken.

Verantwoord afslanken

Met behulp van Silhouet Slimming (www.silhouetslimming.com) is het mogelijk om 1 à 2 kg per week af te vallen op een gezonde manier, met normale maaltijden, zonder maaltijdvervangers. Studio Fit werkt al vijftien jaar met deze methode en er zijn inmiddels veel mensen die fantastische resulaten behaald hebben. Ga ook de uitdaging aan en kom straks strak en fit uit deze nare tijd!

Conditieboost en centimeters verliezen

Voor iedereen die het fanatiek aan wil pakken en ook meer wil bewegen is er de VacuMove. Dit is een crosstrainer in vacuüm. Naast enorme sprongen vooruit in conditie zorgt een half uurtje vacumoven voor betere doorbloeding in de probleemzones (buik, billen en bovenbenen). Door een vacumovekuur kan een flinke afname in centimeters worden bereikt. Zie voor meer informatie www.studiofit.nl

Bewegen voor iedereen met Slender You

Slenderen is bewegen met behulp van bewegingsbanken. Dit is voor bijna iedereen mogelijk, zelfs voor mensen met medische klachten. Slenderen stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een soepeler lichaam. Mensen die regelmatig slenderen krijgen een slanker silhouet en er wordt veel bereikt bij bijvoorbeeld rugklachten, hoofdpijn

en stijve spieren. Veel mensen met o.a. reumatische klachten hebben baat bij het slenderen en het zorgt bovendien voor een uurtje ontspanning terwijl er toch aan het lichaam gewerkt wordt! Helaas is de studio momenteel niet geopend voor het slenderen in verband met de lockdown. Er zijn wel diverse aanpassingen gedaan, zodat er zo snel mogelijk weer veilig geslenderd kan worden. Studio Fit hoopt u binnenkort te begroeten!

Bel of mail om u alvast aan te melden voor een proefles 0111-415146, 06-81701424 of info@studiofit.nl,
www.studiofit.nl

Afbeelding