Afbeelding
Foto:

SALSA en LADIES STYLING

Veel ondernemers moeten momenteel een flinke dosis geduld , flexibiliteit en doorzettingsvermogen hebben om overeind te blijven. Zo ook dansondernemer Petra Hoek die salsadanscursussen verzorgt in Zierikzee.

“De start van de nieuwe cursus salsa voor beginners en ladies styling, die gepland was op 5 januari, hebben we uit moeten stellen. En ook alle andere lessen liggen nu voorlopig nog even stil, maar het heeft geen zin om bij de pakken neer te gaan zitten, ik kijk liever vooruit. Danskoppels die samenwonen kunnen thuis blijven oefenen m.b.v. filmpjes. En ikzelf volg nu (online) privelessen om in training te blijven en nieuwe inspiratie op te doen voor als we, hopelijk over niet al te lange tijd, weer kunnen starten met de lessen in Aula Noord van de Pieter Zeemanschap in Zierikzee. Verder geef ik online salsa solo lessen voor wie geen partner heeft. Want blijven bewegen is belangrijk, voor zowel je fysieke als mentale weerbaarheid. Voldoende bewegen helpt het immuunsysteem te versterken en even weg uit de dagelijkse sleur en coronastress door een uurtje lekker dansen geeft je ontspanning waardoor je er weer tegenaan kunt.”

Als er versoepelingen van de coronamaatregelen komen zullen die stap voor stap zijn en de 1,5 m regel zal voorlopig nog gelden dus zal salsa dansen met partner dan de eerste tijd nog alleen weg gelegd zijn voor koppels uit hetzelfde huishouden. Lijkt het je leuk om samen met je partner salsa te leren dansen? Geef je dan nu alvast op zodat je, als we mogen starten, zeker bent dat je geplaatst kunt worden . Dit kan door een berichtje te sturen naar info@petrahoek.nl of 06-22168161. Hetzelfde geldt voor dames die geïnteresseerd zijn in salsa ladies styling (salsa solo voor vrouwen bedoeld voor vrouwen die mooier en zelfverzekerder willen leren dansen).

Voor info over de salsa- en ladies styling lessen zie
www.petrahoek.nl