Afbeelding
Foto:

Op pad voor een puzzeltocht

Sommelsdijk - In het Streekmuseum in Sommelsdijk en bij diverse winkels op het eiland zijn puzzelboekjes verkrijgbaar om er op uit te gaan voor een mooie route over Goeree-Overflakkee. 

Voor een mooie herfstwandeling: slalom met ambachtsheren door Stad aan ‘t Haringvliet, vier elke dag Koningsdag in Dirksland, ontdek het wonder van Sint Odulphus in Ooltgensplaat, herken de dronken vogels in Herkingen, ontrafel de rebussen van Oude-Tonge, luister naar bekende en minder bekende dorpsbewoners in Nieuwe-Tonge, ontmoet de vissers van Middelharnis en sjoemel gewoon een beetje met de Holle Bolle-vragen in Sommelsdijk. 

Met de auto kan ook

Of neem je camera mee tijdens een autorit over het eiland: naar West, Oost of door het Midden. De route Midden is ook per fiets af te leggen. De mooi vormgegeven puzzelboekjes staan boordevol eilandelijke wetenswaardigheden: met een knipoog waar het kan, met respect waar het moet. Gemaakt op het eiland, door en voor eilanders. Geniet, leer en heb vooral veel plezier! Je kunt elke maand ook nog eens kans maken op de puzzeltochtprijs.