23 en 29 nov – Drijfzand

23 en 29 nov – Drijfzand

Suze woont met haar man en dochtertje op Texel en heeft een gelukkig en overzichtelijk leven op het eiland. Als haar moeder Helena, een gevierd theateractrice, hen een onverwachts bezoek brengt, begint haar zorgvuldig opgebouwde bestaan te wankelen. Nadat Helena aan Suze vertelt dat ze een ongeneeslijke hersentumor heeft, besluit Suze om voor haar moeder in Amsterdam te zorgen. Haar terugkeer naar de stad, de prikkelende theaterwereld en de oude patronen in de relatie met haar moeder, zetten haar op scherp. 

26 nov, 5 dec – Riders of Justice

Wanneer zijn vrouw om het leven komt bij een tragisch treinongeluk, keert beroepsmilitair Markus (Mikkelsen) terug van zijn buitenlandse missie om voor zijn tienerdochter te zorgen. Niet veel later staat de data-analist Otto voor zijn deur. Hij heeft het treinongeluk overleefd en is ervan overtuigd, samen met zijn excentrieke collega Lennart en hun nog eigenaardiger vriend Emmenthaler, dat de trein niet zomaar is verongelukt, maar door een gerichte aanslag die verband houdt met een gewelddadige motorbende. 

28 nov, 4 en 7 dec – Alles op Tafel

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?