Afbeelding
Foto:

Sinterklaas komt eraan!

Ouddorp - Het heeft dit jaar toch nog wat meer voeten in aarde om een Sinterklaasintocht te organiseren dan we gehoopt hadden. Gelukkig wagen diverse plaatsen zich eraan om voor de kinderen weer een onvergetelijke dag neer te zetten.

In Ouddorp wordt de goedheiligman verwacht op 13 november. Het precieze programma wordt op korte termijn bekend gemaakt , maar we kunnen alvast vertellen dat er vanaf 10.00 uur activiteiten plaats vinden in het centrum van Ouddorp. Om 13.00 uur komt Sinterklaas met de boot aan in de Ouddorpse haven en om ongeveer 14.00 uur wordt Sinterklaas in het centrum welkom geheten. Natuurlijk is er dan nog tijd om met Sinterklaas op de foto te gaan!  

Sinterklaas in Stellendam

In Stellendam is men druk bezig met een Sinterklaasevenement dat op 27 november plaatsvindt. Vanaf 13.00 uur zal Sinterklaas daar een bezoekje brengen. Op Facebook laat de organisatie weten: "Enthousiast alles gepoetst en geladen en zo zijn we klaar voor vertrek! Lieve kinderen, het aftellen naar Sinterklaas kan toch echt gaan beginnen, want alle pakjes en alle vracht zijn al binnen dus als alle pieten er zijn, zullen wij aan onze lange reis beginnen."