Afbeelding

Rijlessen bij Autorijschool Succes

Educatie

MIDDELHARNIS - Je wordt 16,5 jaar en gaat beginnen aan je rijbewijs. De ene persoon doet dit vol vertrouwen en kan niet wachten, maar de ander doet dit vol zenuwen en is erg onzeker. Iedereen leert op zijn eigen manier. Jaco Breeman van Autorijschool Succes speelt hierop in door zijn manier van lesgeven hier ook op aan te passen en het zo voor iedere leerling comfortabel te maken.  

Allereerst maken de leerlingen vaak een Kolb test. Deze test geeft aan hoe jij het makkelijkste leert. Op die manier kan de instructeur hier de rijlessen op aanpassen. Heb jij voorbeelden nodig van verkeerssituaties op de iPad, of leer jij beter in praktijk als je zelf in zo’n situatie terecht komt? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.
Daarnaast wordt Jaco Breeman iedere vijf jaar bijgeschoold in speciale onderwerpen, denk aan omgaan met autisme en het updaten van de verkeersregels enzovoort. Dit zorgt ervoor dat het voor mensen die moeilijker leren, om wat voor reden dan ook, makkelijker wordt om rijlessen te volgen op hun eigen niveau.
Ook het CBR denkt hier goed in mee door het aanbieden van Faalangstexamens. Ben jij nu altijd extreem zenuwachtig en gestresst, zoals bijvoorbeeld tijdens schoolexamens en denk je dat je wat extra begeleiding wel kan gebruiken tijdens je rijexamen dan kan de rijinstructeur hier een speciaal examen voor boeken. Hierbij heb je iets meer tijd en rust om het examen op een goede manier te volbrengen.

Heb je vragen over de rijopleiding bij Autorijschool Succes? Kijk dan op www.autorijschoolsucces.com of bel naar +316-22163005