Afbeelding
Foto: Pinky

Griezelen in de Westhoek

Schouwen-Duiveland - Eind oktober is het weer zover, dan worden er rondom Halloween verschillende griezeltochten georganiseerd. In de Westhoek kun je in ieder geval in Burgh-Haamstede en Renesse terecht.

Op 29 oktober kun je griezelen in Renesse. De avond begint om 18:30 uur voor de allerkleinste kinderen. De route is bemand tot 21:30 uur. De start is bij het Schelpenplein (het terras van Feestcafé de Zoom) Daar krijg je een route per groepje. Groepjes maak je zelf en je kunt starten wanneer je wilt tussen 18.30 en 20.00 uur. De tocht is gratis en geschikt voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar! 

Een week later in Burgh-Haamstede

In Burgh-Haamstede is de griezeltocht een week later, op 6 november. Vertrek vanaf de brandweerkazerne aan de Scheepswerfstraat. Daar is de start van de avond in twee gedeeld. Kinderen tot 7 jaar oud kunnen starten tussen 18.30 en 19.30 uur. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar kunnen starten tussen 19.45 en 20.45 uur. Alle groepen moeten hier begeleid worden door minimaal 1 volwassene. Zie ook de Facebookpagina’s van @Renesseaanzee en @griezeltochtburghhaamstede.