Afbeelding
Foto:

28 okt – The Old Man and the Gun

28 okt – The Old Man and the Gun

Forrest Tucker is een professionele bankovervaller die meermaals uit de gevangenis wist te ontsnappen. Op 70-jarige leeftijd ontsnapte hij zelfs uit de gevangenis San Quentin. Voordat hij naar een rusthuis moet vertrekken, beraamt hij nog een laatste overval. The Old Man & the Gun is een Amerikaanse misdaadkomedie. 

5 nov – Marco Lopes, Wees blij

Dat gras van de buren, je weet wel, dat altijd groener is. Waarom is dat toch? Hoe langer je kijkt, hoe meer je gaat zien, écht zien. Want wat zijn dat voor dorre plekken en is dat nou een molshoop daar verderop? Maar ja, die tuinset hé, die ziet er goed uit! Wat als het beeld dat men van ons heeft niet klopt met de werkelijkheid? In ‘Wees Blij’ neemt Marco niet alleen zijn eigen mankementen onder de loep, maar ook die van ons allemaal. 

6 nov – Meneer B vliegt naar de maan

Meneer B kan maar niet in slaap komen. Wat hij ook probeert, er is altijd wel iets dat hem wakker houdt – of het nou de snurkende buurman is of een verdwaalde vogel in de boom. ls hij op één van zijn slapeloze nachten zijn schuur begint op te ruimen, vindt hij een oude telefoon waarmee hij in contact komt met een maanmannetje. Die laat hem zien dat Meneer B. meer kan bereiken dan hij zelf denkt.