Afbeelding
Foto:

29 en 31 okt – Binti

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden, net zoals haar idool Tatyana. Maar als ze op een dag met haar papa moet vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti haar nieuwe vriend Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: papa moet trouwen met de moeder van Elias, zodat ze in het land kunnen blijven. 

23 en 27 okt – The Father

The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony laat je geen moment los. Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring.

1 en 5 nov – I Care a Lot

De succesvolle Marla Grayson is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten. Maar wanneer Marla in contact komt met Jennifer Peterson, een schijnbaar perfecte nieuwe klant, beseft ze al snel dat uiterlijk bedrieglijk kan zijn.