Afbeelding
Foto: Mello Boer

Open dag Brouwersdam Snow, Shop & Experience

Ouddorp – Nog een kleine week te gaan en dan is het zover: de gloednieuwe Snow afdeling van Zeil-en Surfcentrum Brouwersdam opent haar deuren. Tijdens de open dag op 16 oktober kun je een kijkje komen nemen en worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. 

De Snow afdeling was altijd al iets dat ze graag wilden, vertelt algemeen manager Tinca. “De coronatijd was niet leuk, maar gaf ons de kans het concept eens goed te overdenken en uit te rollen. In 2016 hebben we het hoofdgebouw uitgebreid en vernieuwd, het was nu wel weer tijd voor iets nieuws. Veel mensen die hier werken, werken in de winter in Oostenrijk of hebben dat voorheen gedaan. Zij zijn dus al bekend met wintersportmateriaal.” Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de Snow Shop waar de hele winter alles te verkrijgen is wat de wintersporter nodig heeft; ski’s, boards, skischoenen, kleding, bescherming, noem het maar op. “Iedereen heeft extra clinics gehad, voor extra verdieping en zodat ze helemaal up to date zijn met de producten die ze verkopen.” 

Wintersport activiteiten

Tijdens de open dag op 16 oktober (van 10.00 tot 21.00 uur) kun je een kijkje nemen in de Snow Shop en is er van alles te beleven bij het Zeil- en Surfcentrum. Alles is aangekleed in winterse sferen, zelfs het restaurant krijgt een Oostenrijks tintje. Tinca: “Je mag alle activiteiten gratis uitproberen. Zo hebben we een rollerbaan en skisimulatoren om de bewegingen voor het wintersporten te oefenen. Daarnaast geven we die dag ook een voorproefje van onze winter ready bootcamps; daarmee train je alle spiergroepen en ga je goed voorbereid op wintersport.” 

Een feestje op de Brouwersdam

Er zijn verder ook diverse spellen te doen zoals spijkerslaan en eisstokschiessen. Voor de kinderen is er een kids playground en de inwendige mens komt aan zijn trekken bij de Oostenrijkse foodbar. “Er is echt voor iedereen iets te beleven, het terras is overdekt en alles is dicht bij elkaar. We hebben ook leuke winacties en we hebben een dj voor het echte après ski gevoel. We maken er echt een feestje van. Je kunt nu eigenlijk bijna een wintersportweekend houden op de Brouwersdam. Je kan bij ons overnachten, je inkopen doen en ook nog eens een lesje nemen ter voorbereiding. De ultieme voorpret voor het wintersportseizoen.”

Kijk ook op 

www.brouwersdam.nl