Afbeelding

Heb jij het ook gemist?

Recreatie & Ontspanning

Met de hele familie een uitje maken of met je collega´s eindelijk weer een gezellige teambuilding organiseren? Sinds afgelopen 25 september mag het allemaal weer! Escape Room The Cube in Hellevoetsluis is THE PLACE TO BE voor een uniek uitje waar je het nog lang over zult hebben. Het gehele uitje kan volledig voor jullie georganiseerd worden, wat een hoop geregel en stress scheelt.

Door de verschillende avonturen kunnen grote groepen ook terecht en beleeft iedereen tegelijkertijd een avontuur. Van het beroven van de Maffiabaas, Een vermiste patient zoeken in Triplicate Institute tot een van de vijf Virtual Reality escape rooms; Voor iedereen is er genoeg te doen.  

Daarnaast zijn er ook leuke activiteiten als Teambattles en Crazy 88 mogelijk. Allemaal onder begeleiding van het enthousiaste team van The Cube. 

Tot slot is Oktober ook de Halloween maand, waarbij Escape Room The Cube het vijfde Virtual Reality avontuur introduceert. Manor of Escape is een griezelige ervaring welke helemaal past in dit thema. De duistere graaf Malin voert experimenten uit op rare wezens. Het is aan jou om binnen te dringen, te onderzoeken en levend te ontsnappen... 

Om een van deze unieke belevingen te spelen kun je reserveren op www.escaperoomthecube.nl of bellen naar 06-41781378.