Afbeelding
Foto: Solexverhuur GO

Eropuit met de solex

Stellendam - Eerder hebben wij per abuis op de agendapagina’s vermeld dat je op meerdere plaatsen op Goeree-Overflakkee een solex kunt huren. Dat is echter niet het geval, een solex kun je alleen huren bij Solexverhuur GO in Stellendam.

Voor jong en oud

Yvonne van Solexverhuur GO: “Wanneer je een solex huurt kun je een super leuk uitje hebben met vrienden, familie of collega’s. Sinds kort hebben we ook e-choppers. We hebben eigenlijk alles voor een compleet gezelschap: ook kinderen en mensen zonder rijbewijs kunnen mee.” 

Yvonne kan bovendien mee als gids en je kunt ook een arrangement boeken met koffie en thee voor onderweg. Maak het af met de stoere leren jassen die je erbij kunt huren/gebruiken. Tip: geef een dagje solex rijden cadeau met de cadeaubonnen die ze verkopen. 

Aandachtspunten

Solex rijden is leuk voor jong en oud, want de oudere generatie vindt het pure nostalgie en voor de jonge generatie is het een leuke nieuwe ervaring. Een paar aandachtspuntjes: je hebt voor een solex een (bromfiets) rijbewijs nodig. Een helm hoeft dan weer niet. Trek tot slot niet je beste kleding en schoenen aan, want die zouden een beetje vies kunnen worden.