Malgorzata voor haar nieuwe praktijk
Malgorzata voor haar nieuwe praktijk Foto: Privébezit

Nieuwe tandartspraktijk in centrum Ouddorp

Gezondheid

Ouddorp - Malgorzata Zysk uit Ouddorp opent in de eerste week van december haar nieuwe tandartspraktijk aan het Molenblok. Ze heeft zin in de realisering van haar droom. “Ik kan niet wachten om mensen te helpen aan een gezond gebit en een stralende lach.”

Begin dit jaar hakte Malgorzata Zysk de knoop door. “Toen heb ik de stap gezet om mijn droom te verwezenlijken. Ik kwam een heel leuk pand tegen midden in het centrum. Voor mij was het een perfecte locatie, centraal, makkelijk te bereiken en gratis parkeergelegenheid. We zitten nu midden in de verbouwing. Ik hoop in de eerste week van december mijn deuren te openen.” Haar praktijk gaat Ouddorp Dental Care heten en streeft naar de beste tandheelkunde en verzorging van het gebit. Dat doet Zysk met de modernste apparatuur en de beste kennis.

Ambitieus

Zysk rondde haar studie tandheelkunde in 2017 af en deed in de praktijk ervaring op in klinieken in Nederland. De laatste twee jaar was dat in Rotterdam. “Ik ben een enthousiaste en ambitieuze tandarts, gericht op het comfort van de patiënt, minimale invasieve tandheelkunde en behandeling. Werken als tandarts is mijn passie. Ik verdiep mijn kennis voortdurend door deel te nemen aan tal van trainingen en cursussen.”

Multidisciplinair

Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan uit behandelingen op het gebied van conservatieve tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde, kindertandheelkunde, endodontie, prothetiek en chirurgie. Haar ambitie is om een moderne multidisciplinaire tandartspraktijk te hebben. Vriendelijk voor alle patiënten. Want heel eerlijk: naar de tandarts ga je niet voor je lol. Het is nodig. Maar voor de meeste mensen geen pretje.

Contact met patiënt

Toch hoopt Zysk, die vloeiend Nederlands, Engels en Pools spreekt, dat mensen ontspannen naar Ouddorp Dental Care komen, zoals toeristen naar Ouddorp aan Zee komen om te ontspannen. Een comfortabele ervaring, daar gaat ze voor. Nieuwe patiënten kunnen zich nog inschrijven. “Voor mij is het contact met de patiënt heel belangrijk. De patiënt moet erop kunnen vertrouwen dat de tandarts hem de beste zorg mogelijk biedt. Met een eigen praktijk kan ik volledig mijn eigen visie uitdragen en werken zoals ik denk dat het beste is voor de patiënt.”

Door Gerrit van Loon